MENIU

Mari reduceri la electrocasnice, la eMAG. TOP oferte

Dacă spațiul este o problemă pentru tine, acum ai o mulțime de soluții pentru a încorpora în mobilier obiectele electrocasnice necesare.

Zilele astea găsiți reduceri la mai multe electrocasnice incorporabile în mobilier, care vă ajută să câștigați spațiu în bucătărie. De la cuptoare electrice sau pe gaz, până la plite și mașini de spălat, toate au prețuri accesibile și sunt soluții ingenioase pentru un design prietenos în bucătăria ta. Întreaga ofertă poate fi consultată la acest link.

Mașina de spălat rufe

Mașina de spălat rufe de la Hotpoint este dotată și cu uscător și este incorporabilă. Are culoarea albă și poate fi ușor incorporată în bucătărie. Această mașină de spălat are o capacitate de încărcare de 7 kg, 1200 RPM și face parte din clasa energetică B.

Găsiți oferta la reducere pentru mașina de spălat de la Hotpoint AICI.

Mașină de spălat vase

Este cât se poate de utilă o mașină de spălat vase, mai ales dacă ai o familie numeroasă și timpul tău liber este limitat. Tot de la Hotpoint aveți o ofertă de mașină de spălat vase incorporabilă, pentr ua trece neobservată între mobila de bucătărie, pe culoarea alb.

Această mașină de spălat vase are 6 programe dispobile, face parte din clasa energetică A și nu are o lățime decât de 45 de cm. Consumă 10l de apă la un ciclu de spălare.

Cuptor electric Whirlpool

Calitatea produselor electrocasnice de la Whirlpool este una recunoscută internațional. Acum există o reducere semnificativă la achiziționarea unui cuptor electric de la Whirlpool care este incorporabil.

Este dotată cu tehnologia numită Al șaselea simț care monitorizează energia absorbită de alimente în cuptor și determină temperatura și timpul de preparare necesare. Este dotat cu un afișaj mare, ușor de folosit și sensibil la atingere.

Cuptor incorporabil pe gaz

Cuptorul pe gaz de la Electrolux este incorporabil și poate fi folosit și pe post de Grill sau rotisor. Are un design deosebit și este făcut din Inox antiamprentă. Cuptorul este incorporabil, iar interiorul este făcut din email și în plus e dotat cu aprindere electrică.

Întreaga ofertă pentru acest cuptor o găsiți AICI.

Plită incorporabilă pe gaz

Plita incorporabilă Hansa este pe gaz și are 4 arzătoare cu aprindere electrică. Exteriorul este făcut din inox pentru o mai bună rezistență și igienă. Grătarele plitei sunt focute din email, iar butoanele sunt poziționate lateral. Cu această plită pe gaz nu trebuie să vă faceți probleme deoarece este dotat și cu siguranță pentru cazul în care se întrerupe alimentarea cu gaz.

Întreaga ofertă pentru această plită o găsiți AICI.

Plită incorporabilă electrică

O plită extrem de elegantă și utilă pentru bucătăria voastră este modelul de la Beko, ce beneficiază de o promoție specială. Plita electrică de la Beko este vitroceramică, are disponibile 4 zone, touch control și o suprafață elegantă din sticlă neagră.

Suprafața este perfect netedă dar în același timp rezistentă la zgârieturi, aduce o notă de rafinament ambianței bucătăriei, fiind în același timp ușor de curățat.

Găsiți oferta completă AICI.

Combină frigorifică incorporabilă

Combina frigorifică de la Whirlpool este incorporabilă, face parte din clasa energetică A+, deci are un consum redus de energie și vă ajută la menținerea facturii la electricitate scăzută. În plus are o capacitate de 275l și o înălțime de 177 cm, fiind dotată cu un sistem de dezghețare congelator automat. Volumul net al congelatorului este de 80l, în timp ce volumul frigiderului propriu zis este de 195l.

Are o autonomie fără curent de 19 ore și un nivel de zgomot redus la 35 dB.

Întreaga ofertă pentru această combină frigorifică incorporabilă AICI.

Mai multe articole despre:
null