MENIU

Marcel Pavel, "Acasă, la Oamenii Realității". O seară cu un mare artist

A bucurat zeci de generaţii de îndrăgostiţi prin intermediul melodiei, ,,Frumoasa mea” şi a intrat în inimile oamenilor prin melodiile lui. E vorba de Marcel Pacel, un artist complex, care alături de public şi de familie a rămas an de an, în topul preferinţelor artistice. Alexandra Păcuraru, împreună cu echipa emisiunii ''Oamenii Realităţii'' au realizat o seară de excepţie cu Marcel Pavel.

E un artist şi un muzician de înaltă clasă. A absolvit Conservatorul şi cântă la mai multe instrumente muzicale. A obţinut numeroase premii, printre care şi titulatura de cea mai bună voce masculină a anului, în 2000, dar şi multe alte diplome şi distincţii. E primul artist pop din România care a făcut un dublu album de muzică clasică. De altfel, provine dintr-o familie cu tradiţie în ceea ce priveşte educaţia muzicală. Bunicul său a fost un mare rapsod popular din zona Argeşului, iar Marcel Pavel crede că de la el a moştenit glasul şi urechea muzicală.

Marcel şi soţia sa, Violeta, s-au cunoscut în urmă cu 23 de ani. Ea, balerină a teatrului Balşoi, din Moscova venise într-un turneu la Bucureşti. Recunoaşte că la început nu a fost vorba decât de o frumoasă prietenie, dar, ulterior, destinul a făcut-o să se întoarcă în România pentru totdeauna.

Împreună au 3 copii. Richard, băiatul cel mare e la Şcoala de Muzică şi cântă la pian şi vrea să urmeze o carieră în domeniu. Al doilea copil, Sasha, aşa cum spun părinţii, e plin de surprize. Cât despre Iuvenalia, mezina familiei, cei doi soţi spun că a fost un dar de la Dumnezeu.

Muzica e totul pentru Marcel Pavel! E valoarea libertăţii universale şi singura care poate trezi ce e mai frumos în om. Pentru public are un respect imens. Trăieşte pentru el şi se hrăneşte din energia lui.