MENIU

MAIONEZE DE POST: Cinci soluţii inedite

MAIONEZE DE POST: Cinci soluţii inedite

Postul Craciunului, care a inceput de pe 14 noiembrie, va fi mai usor de tinut daca inveti sa pregatesti mai multe retete culinare destinate acestei perioade.

Nu este nevoie sa iti infranezi chiar toate poftele alimentare, avand in vedere ca exista o multime de variante la care poti sa apelezi atunci cand nu stii cu ce sa inlocuiesti un anumit ingredient. Spre exemplu, maioneza este necesara in multe retete, astfel ca renunti dezamagita de multe ori la ele. Noi avem solutiile perfecte: retete de maioneze de post. Iata care sunt ingredientele care pot inlocui cu succes ouale!

Maioneza de post din cartof

Delicios si la indemana, cartoful este un ingredient care te scapa de multe ori din dificultate. De ce nu l-ai folosi si pentru a obtine una dintre cele mai gustoase maioneze de post?

Ingrediente: 2 cartofi, suc de lamaie proaspat stors, o lingura de mustar, ulei, sare, piper (dupa gust).

...

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI

...

Preparare

Curata cartofii de coaja si fierbe-i in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, scoate-i din recipient si lasa-i putin la racit. Prepara un piure din ei, dupa care adauga mustarul si o lingura de ulei, amestecand in continuu. Completeaza compozitia cu mustar si ulei pana obtii consistenta dorita. Condimenteaza preparatul cu sare si piper.

Maioneza de post din mustar

Mustarul este nelipsit de pe lista cu ingrediente pentru o reteta de maioneza. Insa perioada de post cere solutii inedite, astfel ca il poti transforma cu usurinta in vedeta preparatului.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
post maioneză reţetă maioneză