MENIU

Locul neobișnuit în care să te dai cu parfum ca să țină mai mult

Locul neobișnuit în care să te dai cu parfum ca să țină mai mult

Orice femeie știe că un parfum scump rezistă mult mai mult pe piele, însă, dacă nu își permite să dai banii pe o sticlă cu un astfel de produs costisitor, poate ar fi mai bine să urmezi unul dintre trucurile de frumusețe ale lui Marilyn Monroe.

Aceasta obișnuia să-și aplice parfumul în zona lombară, pe coloana vertebrală, într-un mod cu totul neobișnuit. Ținea la distanță de corp hainele și pulveriza exact în spațiul dintre țesătură și spate.

Dacă este un parfum ușor, faceți asta de două ori. De ce? Mișcările dumneavoastră naturale vor face ca parfumul să se răspândească în aer într-un mod foarte subtil, așa că nu vă veți confrunta cu ironii de genul: ”Ți-ai turnat pe tine toată sticla?”. În plus, acesta se va integra perfect și va părea că face parte din tine”, susține parfumierul Chandler Burr.

Pe lângă acesta, mai sunt și alte zone în care trebuie aplicat parfumul.

Pe păr

Parfumiera Ruth Mastenbroek ne recomandă ca, pentru menținerea intensității parfumului, acesta să fie aplicat și în păr. Explicația ar fi aceea că aroma parfumului se absoarbe în firul de păr, motiv pentru care acesta rezistă mai mult.

În spatele urechilor

Fiind o zonă de puls, intensitatea parfumului va fi foarte bine evidențiată, cu fiecare bătaie a inimii noastre. În plus, temperatura corpului este ușor crescută, iar mirosul se emană mult mai ușor.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
parfum