MENIU

Povestea tristă a acestui bebeluş a făcut, recent, înconjurul lumii. Acum, un miracol s-a petrecut

În urmă cu aproape o lună, fotografiile cu micuţa Abigail Jones făceau înconjurul lumii. Povestea din spatele lor era cutremurătoare: bebeluşul fusese diagnosticat cu o tumoare inoperabilă la creier, care îl condamna la moarte. Acum, o minune s-a petrecut.

Abigail Jones are doar două luni, dar povestea ei este spectaculoasă. La naştere, fetiţa a fost diagnosticată cu sindromul Down, dar şi cu o tumoare inoperabilă pe creier. Diagnosticul medicilor a fost necruţător: copilul nu avea să supravieţuiască prea mult.

Aşadar, imediat după ce au devenit părinţi, Erika şi soţul ei, s-au văzut nevoiţi să facă pregătirile pentru ceremonia funerară, relatează CBS Boston.

"Nu ştiam cât de mult va trăi sau dacă măcar o vom putea externa din spital", a povestit femeia. "Doctorii ne pregătiseră pentru orice scenariu, dar niciodată nu ne-au pregătit pentru situaţia în care ea ar fi trăit", a adăugat ea.

Şi totuşi, după ce au adus-o acasă pe Abigail, părinţii fetiţei au fost surprinşi să vadă că starea ei nu se înrăutăţea. Aşa că au decis să îi mai dea o şansă: au mers la un alt spital şi au cerut din nou părerea specialiştilor.

Acolo, neurochirurgul Alan Cohen a operat cu succes bebeluşul. Tumoarea nu era malignă, iar Abigail are toate acum şansele să trăiească, deşi diagnosticul Sindromului Down rămâne valabil.

"Este un mircaol! Dumnezeu face miracole prin intermediul medicilor", au spus părinţii copilului.