MENIU

La ce terapie a apelat NICO, pentru a scăpa de RIDURI

Pentru a arăta mai tânără, pentru un ten mai proaspăt fără terapii agresive, sau chimice, medicii dermatologi recomandă terapia PRP sau Vampir. Aceasta foloseşte sângele propriu al pacientului pentru a stimula sinteza de colagen şi elastina, fiind considerată o terapie foarte naturală. Este o tehnică de mezoterapie care reface structura pielii şi redă tinereţea, utilizând mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera.

Printre vedetele care au apelat la această terapie în cabinetul medicului dermatolog, Daniela Căţănaş, situat pe strada Puţul lui Zamfir, nr.37 sunt cântăreaţa Nico dar şi fetele de la Bambi. În plus, în această lună preţul unui astfel de tratament este de doar 450 lei.



“Terapia Vampir constă în recoltarea unei cantităţi mici de sânge periferic, care este supusă centrifugării pentru a se obţine o cantitate suficientă de plasmă îmbogatită în factori de creştere şi plachete sangvine. Plasma astfel obţinută este apoi injectată după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să obţinem bioregenerarea pielii. Siguranţa utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţa. Aceasta are ca scop reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţei, ştergerea ridurilor, reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, gât, terapia vergeturilor dar şi pentru regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr de foliculi piloşi.

La noi în clinică pentru a se obţine un efect şi mai puternic de hidratare şi regenerare se utilizează o tehnică combinată de sânge autolog cu aminoacizi esenţiali, vitamine şi acid hialuronic. În acest sens sinteza de colagen este mai puternică existând deja materia primă în derm, respectiv aminoacizii esenţiali şi vitaminele. Prin adăugarea acidului hialuronic se obţine o hidratare puternică a dermului, cunoscându-se faptul că acidul hialuronic are rolul de a lega moleculele de apă în derm şi în felul acesta se reface rezerva hidrică a pielii. În concluzie după un astfel de tratament pielea va fi cu siguranţă mult mai fermă, mai hidratată şi mult întinerită printr-o nouă sinteză de colagen şi elastină”, a declarat dr. Daniela Căţănaş.

2-3 şedinţe pot fi suficiente
Numărul de şedinţe necesar pentru un efect de durată şi sustenabil variază în funcţie de tipul de derm al pacientului. În acest sens un derm care nu are probleme de îmbătrânire foarte accentuate şi care are o capacitate de regenerare mare are nevoie de 2 poate 3 sedinţe la interval de 1-3 luni, pe când un derm afectat profund de razele solare, cu capacitate mică de regenerare are nevoie de 3-4 sau chiar 5 sedinţe la interval de 3-4 săptămâni.

 

Mai multe articole despre:
Nico Trupa Bambi terapia Vampir