MENIU

”L-am ucis!” Mărturisirea cutremurătoare a unui bărbat învăluie o crimă în mister

Poliția din Cincinnatti a surprins o conversație în care un bărbat recunoaștea în fața propriului copil preșcolar că a ucis un om care l-a lovit pe acesta cu mașina, fără să-i provoace răni. Martorii au declarat că băiatul fugise în fața mașinii bărbatului care a fost ucis la puțin timp după. Acesta a oprit pentru a verifica dacă cel mic a pățit ceva. Ulterior el a fost abordat de trei indivizi, care au deschis focul asupra sa.

Nu se știe dacă bărbatul era conștient că este auzit, sau dacă a sunat de bunăvoie la numărul de urgență, dar nici dacă el este vinovatul direct al morții lui James Urton (44), cel care l-a lovit pe băiat.

Pe fondul plânsetului continuu al copilului, se putea auzi o voce care repeta:

”L-am ucis, am avut grijă de el. E mort, acum, mort. Tipul care te-a lovit cu mașina. Vorbesc serios, este mort. Am avut grijă de el, e mort, Jamal.”

Accidentul și crima au avut loc pe 24 martie, iar numeroși martori au sunat la numărul de urgență pentru a descrie scenele în care un bărbat a fost atacat și împușcat în mijlocul străzii de alți trei, care l-au obligat să coboare din mașină.

Poliția din Cincinnatti a emis un ordin de arestare pentru tatăl copilului, Jamall Killings (25), dar nu a declarat dacă acesta este cel care se auzea la telefon.

Autoritățile îl mai caută și pe Deonte Baber (25), care se presupune că este unul dintre cei trei.

James Urton a murit înainte ca ambulanța să sosească la fața locului, din cauza rănilor provocate de gloanțe. Pasagerul care se afla în mașina sa a suferit, de asemenea, răni minore.

Cei doi suspecți, Baber și Killings, rămân în libertate, până când cercetările autorităților vor ajunge la niște concluzii.