MENIU

Irinel Columbeanu, făcut praf de românii de rând: Ai mult tupeu să cerșești de 7.000 de lei pe lună

Situația grea prin care trece fostul milionar Irinel Columbeanu nu pare să înduioșeze chiar pe toată lumea. Mai ales de când aparițiile sale în diverse showuri de tip podcast s-au înmulțit, unii oameni au început să critice situațiile pe care le acceptă Columbeanu, dând impresia unui cerșetor de lux.  

Prezență fostului milionar de la Izvorani în podcastul unui alt influencer controversat, Serghei Mizil, a stîrnit și o serie de comentarii mai acide.  

 

"Cu tot respectul, domnul Columbeanu nu este un caz social. Să vii să cerșești oamenilor să susțină plata de 7000 lei la azil, consider că trebuie să ai mult tupeu. În România sunt mii de copii care se culcă nemâncați , sunt bătrâni care trăiesc dintr-o pensie mizeră de doar 1100 lei , după 40 de ani de muncă, și nu merg la cerșit , își duc zilele greu , dar cu demnitate. Un azil de 3000 lei nu se ridică la standardul lui? Faceți emisiuni de genul ăsta, dar pentru oameni cu adevărat necăjiți , nu de unul cu figuri multe," a scris  un urmăritor al podcastului lui Mizil.

 

"Si noi avem pensii ca si Columbeanu si ne descurcam, modest, dar suficient cât să nu avem probleme. Diferenta este ca noi avem o casa, Columbeanu a avut un imperiu si si-a batut joc de el. Eu una nu pot sa il ajut, ca ma ajut pe mine," este un alt comentariu.
 
'Multa lume traieste cu 700 de lei pe luna si lui îi trebuie 7000. Rușine să vă fie,"
Nici patronul azilului de lux care susține că l-ar ține de milă internat pe fostul milionar n-a scăpat de atacurile oamenilor simpli.
 
"Daca vroia să îl ajute, îl ținea cu minimum de bani. (...) De ce il incasezi 7000 dacă este prietenul tau??? Ar trebuii să-îl ții gratis."
 
"Faceți mișto de oamenii care au muncit o viata întreaga și poate trăiesc în mizerie și sărăcie... Oameni care nu au avut șansa lui Columbeanu in viață. Acest Columbeanu care declara ca are o pensie de 1900 de lei, dar deține și "o echipa de avocați" care se ocupa de problemele dumnealui, financiare. Dar de ce nu îl tine la "pensiune", acest domn care deține azilul,dacă tot se lauda ca sunt foarte buni prieteni de mult timp? De ce nu v-ati adunat sa faceți acte filantropice pentru oameni cu probleme reale? Sunt oameni care trăiesc în România cu mai puțin de atât și nu ii ajuta nimeni. Dar știți vorba aia românească : "Prost nu e cine cere, prost e cine dă"..." este un alt comentariu la emisiunea în care a apărut Irinel Columbeanu.
 
 
Vezi emisiunea și comentariile AICI.
 

În urmă cu aproape 2 luni, Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul milionar al României este în grija asociației unde a fost cazat și tatăl său de la care a moștenit averea.