MENIU

Ioana Ginghină îți dezvăluie cura de 5 zile prin care slăbește spectaculos!

Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață sănătos și încearcă pe cât posibil să renunțe la alimentele care îngrasă sau provoacă celulita. 

Actrița vrea să fie pregătită atunci când se afișează în costum de baie, motiv pentru care ține diete care să o ajute să piardă kilgramele în plus.

"Mai sunt cateva zile pana la inceperea verii, deci vine sezonul in care ne dezbracam in costum de baie. Nimic nu e mai suparator decat atunci cand ne uitam in oglinda si constatam ca nu suntem pregatiti pentru ….costumul de baie. Eu va spun ca nu voi lasa lucrurile asa si ma pun pe treaba.

Vara vine cu muuulte fructe si legume, asa ca nicio cura nu va fi greu de tinut, ba mai mult sunt sanatoase, pline de vitamine si…gustoase. Cine nu iubeste capsunile si ciresele, care sunt atat de dulci si fac atat de bine. Asa ca va propun o cura de inceput de vara, care va tine 5 zile, in care va garantez ca veti slabi, veti elimina apa din corp si veti avea o talie mai subtire.

Ziua 1 : mancam si bem fructe si sucuri de fructe
Ziua 2 : mancam si bem legume si sucuri de legume
Ziua 3 si 4 : mancam orez condimentat cu ce vrem noi si muuulta apa
Ziua 5: mancam si bem fructe si sucuri de fructe
Dupa cum vedeti ea tine 5 zile, de luni pana vineri, astfel ca in weekend aveti voie sa mancati, insa nu mult ca sa nu puneti tot la loc.

Beti ceaiuri diuretice si in zilele de fructe nu evitati ananasul. Astfel veti face un drenaj bland si talia va scade simtitor. Hai sa fim suple vara asta si promit ca revin si cu alte idei prin care sa scapam de celulita" a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Mai multe articole despre:
dietă plajă vara fructe salate ioana ginghină