MENIU

Interpretare impecabilă! Rafaelo Varga a lansat un cover la o super piesă. VIDEO

Tânărul de la X Factor, care a emoționat până la lacrimi o țară întreagă prin povestea lui, s-a apucat serios de muzică și este consecvent la orele de canto. De curând a lansat un cover înpreună cu Flavia, colega lui de la școala Art Music. “Dacă nu îmi scot o piesă nou urgent, mă las de muzică”, ne-a spus hotărât Rafaelo Varga. VIDEO

Soarele a început să iasă și pe strada lui Rafaelo Varga. A crescut la casa de copii, unde a îndurat cel mai dur tratament din partea colegiilor și al îngrijitorilor, dar acum are o familie în București, care îl sprijină să se îndrepte cu pași repezi spre împlinirea visului său. Rafaelo vrea să ajungă un cântăreț de succes și muncește emorm pentru asta!

Ajutat de Mădălina, profesoara de canto de la școala Art Music, Rafaelo se poate lăuda acum cu o voce mult mai "șlefuită".

“Îmi doresc să am o piesă a mea. Dacă nu îmi scot urgent una, mă las de muzică. Până la anu mă pregătesc să mai particip și la X Factor odată, sunt sigur că de această dată voi avea mai multe șanse”, ne-a mărturisit Rafaelo plin de entuziasm.

Mai multe articole despre:
X Factor Rafaelo Varga