MENIU

Ce cadouri au primit de 1 iunie copiii vedetelor

Și artiștii au pregătit diverse cadouri pentru copiii lor. De la lucruri mărunte, până la vacanțe de lux, copiii nu au fost uitați de faimoșii lor părinți

Aurelian Temișan a povestit, în cel mai mic detaliu,  pentru realitatea.net toate surprizele pe care le-a oferit fiicei lui de 1 iunie.

"Astăzi am fost împreună toți trei, de la începutul zilei până la sfârșit, ceea ce se întâmplă foarte rar, având în vedere programul pe care îl avem noi ca artiști.

,,Ieri i-am făcut cadou "Gasca Zurli",  un spectacol dirijat de Mirela Retegan, iar astăzi i-am comandat o pereche de pantofi care să se asorteze cu rochia de balerină cumpărată în urmă cu două zile”, a povestit Aurelian Temisan, in exclusivitate, pentru realitatea.net.

Aurelian Temisan a postat si un mesaj plin de emotie pe pagina lui de facebook:

“1 iunie. Sa ne bucuram alaturi de cei pe care dorim sa ii vedem mari, la casele lor, cu familiile lor, imbătrânind frumos și...de va fi posibil...sa fim cât mai mult alaturi de ei.

Adrian Enache își trimite copii în vacanță

Adrian Enache nu a putut petrece ziua alături de copiii lui, Diana si David, însă nu  a uitat că este 1 iunie. “Diana va pleca in vacanță pe un tărăm însorit. Asta după ce termină examenele de bacalaureat si problemele cu procesul. Și David pleacă în vacanță după ce termină școala, ne-a spus Adrian Enache.

Dan Negru petrece 1 iunie în sânul familiei

,,Nimic nu este mai frumos decât să stai cu copiii de ziua lor. Cel mai bun cadou e sa stai și să te joci cu ei. Au primit si alte cadouri, dar cel mai mult s-au bucurat  că au stat  cu tati”, a spus Dan Negru.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Adrian Enache Dan Negru Aurelian Temişan