MENIU

Indicii că urmează să fii părăsită. Horoscopul trădătorilor

Indicii că urmează să fii părăsită. Horoscopul trădătorilor

Nu toate relațiile sunt făcute să dureze. Unele se termină pe neașteptate, pentru că unul dintre parteneri pleacă, pur și simplu. Altele se deteriorează încet-încet, iar în final, ambii parteneri sunt de acord că este mai bine să-și vadă fiecare de drumul său.

Atunci când iubitul tău pleacă, pe lângă suferința despărțirii mai ai și sentimentul de a fi abandonată, de a nu merita să fii iubită, care este uneori chiar mai dureros decât despărțirea în sine.

Berbec

Atunci când simte că iubirea s-a sfârșit, Berbecul nu te poate minți, pentru că nu stă în firea lui să ascundă lucruri. Așa că un semn clar că se pregătește să plece este faptul că nu-ți mai spune „Te iubesc!”. În plus, Berbecul are o fire nestăpânită, așa că s-ar putea să devină mai impulsiv decât de obicei pe măsură ce stresul legat de despărțire crește. Într-un astfel de acces de impulsivitate s-ar putea chiar să-ți mărturisească intențiile sale. 

Taur

Taurul este, în general, un semn statornic, de aceea se simte oarecum vinovat în momentul în care decide să rupă o relație. Dacă observi că iubitul tău găsește mai multe scuze decât de obicei pentru a lipsi din ce în ce mai des de la masa de seară sau peste noapte, nu mai vorbește despre planurile voastre comune și are un limbaj corporal nefiresc, evaziv, când îl întrebi cum vede viitorul vostru împreună, toate aceste indicii trebuie să te pună în gardă. Este posibil ca despărțirea să se apropie cu pași repezi. 

Citește continuarea aici

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu compatibilitate zodii