MENIU

Incredibil cum arăta Piedone în tinerețe. Aproape nimeni nu l-ar recunoaște - GALERIE FOTO

Actorul italian Bud Spencer, devenit celebru și extrem de popular sub numele de scenă PIEDONE, are o poveste de viață uluitoare. Ceea ce este și mai fascinant este transformarea fizică incredibilă a artisului până la imaginea clasică, de maturitate.

Carlo Pedersoli, născut în 1929,  a fost încă din adolescență un sportiv remarcabil, din acest punct de vedere povestea lui semânând în mare măsură cu cea a lui Arnold Schwarzenegger

 

În 1950, a devenit primul italian care a înotat 100m în mai puțin de un minut, pentru ca la Olimpiadele din 1952 și 1956 să ajungă în semifinale.  A fost și poloist, câtigând chiar un titlu al Italiei.

 

Carlo Pedersoli, viitorul Bud Spencer/Piedone, în 1950 (Profimedia)

 

În fotografiile din acea perioadă este aproape imposibil ca cineva să-l recunoască pe viitorl îndrăgit actor.

 

Carlo Pedersoli, viitorul Bud Spencer/Piedone, în 1957 (Profimedia)

 

 

În 1967, Giuseppe Colizzi, un vechi amic, îi oferă un rol într-un film (Dumnezeu iartă... eu nu!), alături de Terence Hill. Cuplul devine faimos (notoriu/notabil), filmând împreună 17 filme de succes, între 1967 și 1994. Din această perioadă, Carlo Pedersoli începe să folosească pseudonimul Bud Spencer , după numele actorului american Spencer Tracy și al berii sale favorite, Budweiser.

Mai multe articole despre:
piedone tanar actor italia