MENIU

A lipsit de la şcoală pentru că îi murise tatăl. Acum, ceva incredibil se întâmplă cu mama lui

O femeie văduvă din Marea Britanie ar putea executa o pedeapsă cu închisoare, dintr-un motiv incredibil. Este vorba despre absenţele numeroase pe care fiul ei le-a făcut după ce a rămas orfan de tată.

Kris Jarvis avea 39 de ani când şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier provocat de un şofer beat. În urma lui au rămas soţia, Tracey Fidler, şi fiului lor de 11 ani, Adam.

Rămas orfan de tată, băiatul a fost extrem de afectat, iar o perioadă nu a vrut să se dezlipească de mama lui. Aşadar, numărul absenţelor de la şcoală a ajuns să fie destul de mare, scrie metro.co.uk.

"Nu voia să plece de lângă mine pentru că se temea că dacă face asta, când se va întoarce nu voi mai fi acolo", a povestit Tracey.

Femeia nu şi-a forţat fiul să meargă la cursuri pânâ când acesta nu s-a simţit pregătit, dar, spre surprinderea ei, profesorii nu au fost de acord cu situaţia. Drept urmare, cea care trebuie să plătească acum pentru absenţele copilului este chiar Tracey.

"Vor să mă trimită la închisoare. Nu îmi vine să cred... Adam crede acum că îşi va pierde şi mama. Şi-a pierdut deja tatăl", a explicat ea.

În sprijinul femeii a fost lansată, însă, o petiţie, semnată deja de aproape 4.000 de persoane, care cer conducerii insituţiei de învăţământ să renunţe la acuzaţii.