MENIU

În ce hal l-a umilit Greta Thunberg pe Andrew Tate, cercetat de DIICOT pentru sclavie sexuală

Andrew Tate, controversatul influencer britanic cercetat pentru exploatare sexuală în România, a fost umilit de cunoscuta activistă de mediu Greta Thunberg. Într-un schimb de replici pe rețelele de socialziare, tânăra a făcut o remarcă umilitoare tocmai la adresa "bărbăției" cu care se laudă  Tate.

În stilul cunoscut, Andrew Tate a vrut să provoace o polemică, lăudându-se pe contul de twitter al Gretei Thunberg că are 33 de autoturisme de lux.

„Bună ziua Greta Thunberg.

Am 33 de maşini.

Bugatti-ul meu are un motor W16 quad turbo de 8 litri.

Cele două Ferrari de curse ale mele au un V12 de 6,5 litri.

Acesta este începutul.

Vă rog să-mi trimiteţi adresa dvs. de e-mail ca să vă pot trimite o listă completă a colecţiilor mele de maşini şi a emisiilor uriaşe ale acestora”.

După câteva ore a venit replica activistei. „Sigur, te rog, luminează-mă. Scrie-mi la smalldickenergy@getalife.com”. (small dick - sculă mică)

Andrew Tate este renumit pentru stilul arogant și batjocoritor în care tratează orice subiecte care țin de bună conviețuire și comportament social responsabil. De altfel, fostul atlet a devenit unul dintre cei mai urmăriți influenceri la nivel mondial tocmai prin discursul său discriminatoriu, rasist, sexist, xenofob și incitator la violența.

 

În România, frații Andrew și Tristan Tate sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate comercializării online. Joi dimineață, echipe ale DIICOT au descis la vila din Volunari a celor 2 frati.

Mai multe articole despre: