MENIU

Imagini emoţionante: cum îşi ajută doi pui de tigru siberian alb fratele căzut într-o piscină

Un pui de tigru siberian alb şi cei doi frăţiori ai săi de la o grădină zoologică din Japonia au devenit eroii unui filmări emoţionante, după ce au demonstrat puternica legătură dintre ei. 

La aproape trei luni de viaţă, micuţii au fost lăsaţi într-o cuşcă de sticlă, prin care vizitatorii îi pot privi şi, cu ajutorul mamei lor, aceştia s-au simţit în scurt timp în largul lor. Unul dintre puiuţi, mai curajos, s-a jucat în zona piscinei până când a căzut în ea. Apa nu era extrem de adâncă, dar marginea piscinei era prea mare pentru ca puiul de tigru să se descurce singur, ieşind din apă.

Doi dintre frăţiorii puiului i-au auzit strigătele disperate şi, după mai multe încercări, l-au salvat, trăgându-l afară din piscină. În timpul eforturilor, micuţul tigru plângea disperat, atât de mult, încât îl auzeau şi vizitatorii.

Purtătorul de cuvânt al Grădinii Zoologice a declarat, citat de Reuters, că nu poate pretinde că citeşte mintea puilor de tigru, dar că este convins că suntem martorii unui gest de iubire frăţească.