MENIU

ILUZIA PERFECTĂ. Fotografia cu un cuplu în vacanţă pe care trebuie s-o privești de două ori. Pare revoltător de obscenă, dar adevărul...

Imaginile în care apar diferite iluzii optice sunt virale pe internet şi, de multe ori, provoacă vii discuţii. Cea mai recentă este o imagine din vacanţa unui cuplu, la care internauţii se uită de două ori.

Fotografia pare, la prima vedere, una... riscantă, în care cuplul a lăsat să se vadă mai mult decât trebuie. Imaginea a devenit virală pe Reddit, după ce o prietenă a femeii care apare în imagini a postat-o.

Dacă nu îţi dai imediat seama ce i-a făcut pe internauţi să se uite de două ori la fotografie, încearcă să te concentrezi asupra bărbatului din cuplu. 

"Am crezut iniţial că e complet gol. Apoi am crezut că era mâna lui. Apoi, când am văzut mai clar fotografia, mi-am dat seama că sunt picioarele ei. M-am gândit că au făcut asta intenţionat. Apoi am văzut fotografia încă o dată şi mi-am dat seama că nu e intenţionat. Postul s-a dovedit un rollercoaster emoţional pentru mine", spune un comentator, pe Reddit. 

Mai multe articole despre:
iluzie iluzie perfecta iluzie vacanta