MENIU

Idei de CADOURI pentru fiecare ZODIE

Idei de CADOURI pentru fiecare ZODIE

Se apropie ziua de naștere a prietenului cel mai bun? Nu știi ce să-i oferi în dar colegei mofturoase de serviciu? Mai mult decât atât, se mai întâmplă să fii și într-o criză de timp care nu-ți permite să hălăduiești aiurea prin magazine, doar-doar găsești ceva interesant pentru aniversarea celor dragi.

Chiar dacă nu ți-ar veni să crezi, răspunsul se află cu totul la îndemâna ta, în data lor de naștere. Odată ce ți-ai dat seama ce zodie sunt, aruncă o privire în lista de mai jos și singura sarcină pe care o vei mai avea e să achiziționezi cadoul și să-l împachetezi frumos  

Berbecii nu sunt numai întreprinzători și își dau silința când e vorba de a oferi celor dragi ceva special, ci se așteaptă să fii și tu la fel de creativ când trebuie să le dai un cadou. Mai mult, sunt destul de sinceri și temperamentali încât să nu ascundă o eventuală dezamăgire în cazul în care ai dat-o-n bară. Astfel, dacă bugetul îți permite, ce-ar fi să le iei un Harley Davidson?

Dacă nu prea găsești nimic pe fundul buzunarelor, s-ar mulțumi și cu o geacă sport, de preferabil roșie, articole sau echipamente sportive, parfumuri fresh sau dacă este vorba de o Berbecuță, o programare la un coafor de fițe sau un set de lenjerie fină o vor da pe spate în aceeași măsură.

Citeşte continuarea pe marya.ro.