MENIU

Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie. Ai nevoie de ambiție pentru atingerea scopurilor

Săptămâna 2 – 8 decembrie 2019 debutează cu intrarea lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în zodia Capricorn. Jupiter este planeta expansiunii, a șansei, a bogăției, însă atunci când traversează rigida zodie a Capricornului energia sa nu este la fel de puternică.

Jupiter va rămâne timp de un an de zile în zodia Capricorn, însă pentru a ne bucura de beneficiile, de oportunitățile pe care le aduce va trebui să devenim mai perseverenți în atingerea scopurilor, mai răbdători și mai practici.

Berbec. Începutul lunii decembrie vine cu provocări pentru tine pe plan sentimental. Ești carismatică și atragi multe genuri de oameni în această perioadă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, atmosfera dintre tine și partener nu va fi cu mult schimbată față de obicei. În schimb, dacă ești singură și disponibilă, ocaziile de flirt și cuceririle vor fi la ordinea zilei. 

Este important ca în această lună să te ocupi mai atent de situația ta materială, pentru că nu o duci prea bine la acest capitol. Ai nevoie de mai multi bani în această perioadă, de aceea este necesar fie să îți schimbi serviciul, fie să îți iei un al doilea job. Cu toate că îți va fi greu, astrele te ajută să ieși învingătoare!

Taur. În această săptămână ai putea avea șansa de a cunoaște o persoană de care să te simți atrasă din prima clipă. Cu toate acestea, deși visezi la o relație romantică, e posibil ca lucrurile să se îndrepte către sfera profesională. Astrele te sfătuiesc să nu îți faci speranțe prea mari, ci să aștepti semnale evidente din partea persoanei respective. 

Vei avea multe ocazii de a te perfecționa pe plan profesional în aceste zile, însă cele mai avantajoase vor fi acelea la care nu te aștepți deloc. Ca să ai cu adevărat succes în carieră, trebuie să te concentrezi pe evoluția ta, să înveți lucruri noi sau să te pregătești și în alte domenii de activitate, nicidecum grija ta principală nu ar trebuie să fie banii!

Gemeni. Săptămâna aceasta va fi una bună pe plan sentimental pentru tine. Se pare că relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți și unele probleme mai vechi dintre voi vor găsi rezolvare fără să depuneți eforturi în acest sens. De asemenea, comunicarea joacă un rol foarte important pentru stabilitatea vieții tale romantice. 

Munca în echipă este favorizată în această perioadă, fapt pentru care astrele te sfătuiesc să rămâi în relații bune cu cei din jurul tău. Colegii tăi au încredere în tine și în ideile tale și te vor urma în drumul tău spre succes. Câștigul va fi de ambele părți, pentru că dacă la mijloc este vorba despre mulți bani, atunci aceștia se vor împărți în mod egal părților implicate. 

Rac. Modul tău de gândire se va schimba în această săptămână și vei avea idei mult mai mature decât până acum. Se poate să îi propui partenerului să vă mutați împreună sau chiar să faceți un copil, iar răspunsul să fie cel pe care ți-l dorești. Dacă ești singură, e posibil să te îndrăgostești de o persoană cu o poziție înaltă și cu foarte mulți bani.  

Viitorul sună bine pentru tine în ceea ce privește banii. Începând din această săptămână ai șansa de a pune bazele unei afaceri sau unui proiect cu mari șanse de succes. Cel mai important lucru este să îți alegi anturajul corect, pentru că pot exista persoane care te vor face să îți irosești banii câștigați fără să realizezi.

Leu. Un eveniment care va avea loc în această săptămână te va bulversa și îți va destabiliza relația amoroasă. Fie că este vorba despre un zvon legat de infidelitate sau de atacuri subtile din partea celor din jur, cu siguranță tot ce se va întâmpla te va pune pe gânduri. Dacă ești singură, o persoană în care ai avut încredere și i te-ai destăinuit va interveni între tine și un potențial viitor iubit și îți va strica planurile. 

Concentrează-te mai mult pe carieră și mai puțin pe bani în aceste zile. Este foarte important să nu le lași impresia șefilor că scopul tău este doar financiar! Dacă nu ai un loc de muncă încă și ești în căutarea unuia, e posibil ca o persoană pe care nu o placi să îți fie de mare ajutor. 

Mai multe pe Eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop