MENIU

Horoscopul minciunii. Zodiile de femei care își vor înșela partenerul fără remușcări 

Zodiile de femei care își vor înșela partenerul fără remușcări

Să înșeli este un lucru cât se poate de obișnuit în zilele noaste, aproape la fel de des întâlnit ca dragostea. Poate că ți-ai spus atunci când ai început o relație și erai foarte îndrăgostită că tu nu o să înșeli niciodată. Dar, cum spune o binecunoscută expresie, ”niciodată să nu spui niciodată”. 

Berbec 

Ești condusă de Marte, zeitatea acțiunii, agresivității și sexualității dezlănțuite. Cu alte cuvinte, ești printre zodiile care vor înșela cu siguranță, măcar o dată în viață. Nu eziți să te arunci în brațele pasiunii, de aceea ești ușor de ispitit. Impulsurile și dorințele tale sunt mai puternice decât judecata ta, așa că nu te vei putea abține când cineva te seduce. În general, îți pare rău atunci când înșeli și îți vine greu să ții secretul. Dacă partenerul tău își dă seama și te întreabă pe față, îi vei spune adevărul, indiferent de consecințe.  

Taur

Venus este planeta ta protectoare, așa că nu te dai înapoi de la niciuna din bucuriile dragostei. Te îndrăgostești de nenumărate ori în viață și nu o dată te dedai pornirilor tale senzuale. Atunci când iubești pe cineva foarte tare, ești, de obicei, credincioasă și ții foarte mult la imaginea relației tale. Dar, dacă pasiunea dintre tine și partener începe să scadă, nu te sfiești să cauți plăcerea în altă parte. Este adevărat că preferi să termini o relație, înainte de a începe alta nouă, dar nu înseamnă că nu poți trăi în paralel două iubiri, fără prea multe remușcări și procese de conștiință. Citește continuarea