MENIU

Horoscopul lunii ianuarie 2014

Horoscopul lunii ianuarie 2014

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru luna ianuarie 2014:

Săgetător

Minte îți va fi mai ageră decât în mod normal și vei avea tendința să supraanalizezi toate lucrurile care se întâmplă în viața ta, însă ai mare grijă să te gândești de două ori înainte să spui ceva, pentru că este posibil să ajungi să insulți pe cineva. În mod normal nu te deranjează foarte tare dacă te ia gura pe dinainte, însă acum situația ar putea fi diferită și ai putea ajunge să ai regrete.

Capricorn

Încearcă să faci ceva nou la începutul lunii ianuarie 2014, dar asigură-te că este vorba de un lucru pe care ți-ai dorit să-l faci și în trecut. O activitate complet nouă nu te va stimula suficient pentru a te ține serios de ea. Ai grijă să-ți organizezi foarte bine timpul pentru a nu rămâne în urmă cu proiectele de care te apuci.

Vărsător

Vei fi entuziasmată în legătură cu un aspect din viața ta și nu vei sta prea mult pe gânduri înainte să te implici. Nu vei avea prea multă răbdare și te vei gândi la soluții pe măsură ce lucrurile vor avansa. Adaptabilitatea de care vei da dovadă te va ajuta mult, însă o situație din trecut este posibil să te ajungă din urmă și să-ți strice planurile.

Pești

Vei fi mai tăcută decât de obicei pe parcursul lunii ianuarie 2014. Vei avea multe pe cap și vei avea nevoie de liniște și de timp pentru tine pentru a le rezolva pe toate. Nu vei dori să implici pe altcineva și vei prefera să te ocupi de toate problemele de una singură. Dacă vei avea suficient timp la dispoziție, alegerile pe care le vei face se vor dovedi a fi inspirate și vei reuși astfel să îți vezi de cursul normal al vieții.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
ianuarie horoscop astrologie 2014 zodii