MENIU

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie - Gândul unor nativi este la fostele iubirii

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu vor exista evenimente notabile în ceea ce privește dragostea. Cu toate acestea, nu se va putea spune că va fi liniște completă în cuplul sau în familia ta.

Partenerul/a, copiii sau părinții tăi, oricare dintre ei va avea o solicitare pe care nu o poți îndeplini. Încearcă să explici politicos motivele pentur care nu poți face acel lucru și, cu siguranță, te vor înțelege.

Dacă ești singur/ă, un fost partener din trecutul îndepărtat, poate chiar din liceu, va reveni în viața ta liber de orice angajament. S-ar putea să te atragă o relație cu acesta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, astrele îți vor trimite energii bune în această săptămână. Vei avea parte de mai multă distracție decât te așteptai.

În plus de asta, scopul tău nu va fi de a cuceri pe cineva, ci doar de a te simți bine. Acest lucru va relaxa atmosfera și îți va aduce ceva bun!

Dacă ai deja pe cineva, vei întâmpina o problemă de comunicare cu partenerul/a. Din păcate, acum nu vei putea face nimic în această privință, ci doar să aștepți să treacă timpul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă îți place liniștea și armonia, săptămâna aceasta vei avea parte de câte un mic conflict în cuplu din când în când.

Relația ta devine mai tensionată din cauza faptului că îmbuteliezi prea multe sentimente și păreri, iar acum vei exploda.

Când simți că nu mai poți, nu aștepta până în ultimul moment, ci inițiază niște discuții constructive.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești singur/ă, vei avea dorința de a flirta și de a cunoaște oameni noi în această săptămână. Vei avea noroc doar dacă ieși mai mult din casă la invitația unora și altora.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea o mică ceartă la final de săptămână. Partenerul/a de viață va exploda din cauza faptului că nu se simte ascultat/ă sau înțeles/ă.

Din când în când, trebuie să mai faci și compromisuri! 

Citește continuarea pe eva.ro

Mai multe articole despre:
horoscop iunie bani iubire dragoste