MENIU

Horoscopul dragostei în perioada 21 mai-20 iunie 2023. Cum se schimbă norocul în iubire în luna Gemenilor - 5 zodii răsfățate

Este vremea Gemenilor și, pe măsură ce îl părăsim pe bunul nostru prieten, Taurul, și ne îndreptăm spre ea, sunt multe de care trebuie să ținem cont în dragoste.

Fiecare zodie reacționează în felul său particular la fiecare semn solar, iar luna Gemenilor se întâmplă să vină cu unele trăsături foarte dominante. Comunicarea se desfășoară bine în timpul lunii Gemenilor, dar la fel și confuzia. În această perioadă ne putem baza pe ideea de a putea gestiona detaliile, în timp ce s-ar putea să nu știm să alegem de unde să începem.
 
Există o polaritate definită ce vine cu sezonul Gemeni, deoarece este încărcat atât pozitiv, cât și negativ.
 
În funcție de zodia noastră, s-ar putea să punem prea mult la inimă sau să devenim mult mai emoționali decât trebuie să fim, în timp ce într-o altă zi din perioada Gemenilor, s-ar putea să ne îndepărtăm, să fim gata să renunțăm la toate „doar pentru că". Vrem rezultate, rezolvări imediate în această perioadă, iar dacă nu le găsim rapid, renunțăm repede. Acesta este un moment în care explodează o mare creativitate, dar se dezvoltă și un egoism feroce.
 
În timpul lunii Gemenilor din 2023 trebuie să ținem cont și de celelalte tranzite care se formează zilnic în datele cuprinse între 21 mai și 20 iunie. Zilnic, suntem aruncați încolo și încoace de aliniamentul cosmic.
 
Cu toate acestea, „firul" care ne leagă este reprezentat de Gemeni. Astfel, pentru fiecare zodie există un indiciu care să îi arate încotro se îndreaptă, ce urmează în viața amoroasă și cât de afectați sunt.
 
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
 
Ai căutat o scuză pentru a-ți scoate la iveală ego-ul super cochet și vei avea ocazia, aproape de îndată ce începe sezonul Gemeni. Ceea ce ai așteptat sunt veșți bune și, pentru că te simți atât de oprit de știrile din lume și de propria ta lipsă personală de veșți bune, te-ai oprit în ceea ce privește împărtășirea dragostei cu ceilalți.
 
Prima săptămână a lunii iunie te face să te simți fără griji și să te întorci la vechiul tău sine. Eșți liber să flirtezi, să iubeșți, să fii iubit... Gemenii îți aduc o gură de aer proaspăt și vei fi recunoscător pentru asta!
 
Taur (20 aprilie – 20 mai)
 
Se da drumul sezonului și... cui îi pasă, pentru că viața ta este atât de bună și atât de promițătoare încât simți că sezonul Gemeni este ceva irelevant. Ceea ce vei observă în acest timp este că ți-ai regăsit brusc vocea – nu că ai pierdut-o vreodată, dar ai fost puțîn inhibat să spui ceea ce trebuie să spui, în termeni de dragoste și pasiune... și cum, iată, cineva și-a luat mojo-ul înapoi și s-a aprins. Stresul trece pe plan secund; tu și partenerul tău ați reușit să rezolvați problemele și acum, tot ce poți vedea în făța ta este o navigare lină și o vară foarte distractivă.
 
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
 
În timp ce s-ar putea să fii de acord că „a fi în aer" este un lucru normal pentru a fi Gemeni, vei descoperi că deciziile pe care le iei sunt cele corecte. Acesta este un an grozav pentru voi, Gemeni, și în ceea ce privește dragostea, sunteți pe cale să aflați că sunteți cu adevărat iubiți și apreciați. S-ar putea să crezi întotdeauna că tu eșți cel care face toată muncă și poate chiar te-ai obișnuit cu asta. Dar acest sezon îți reîmprospătează percepția de sine.
 
Se pare că eșți mult mai iubit decât știi. Persoană din viața ta care înseamnă cel mai mult pentru ține... va apărea pentru ține în moduri la care nici măcar nu ai visat în această perioadă.
 
Rac (21 iunie – 22 iulie)
 
Ceea ce este interesant în cazul tău, Rac, este că există șanse destul de mari să fi încheiat o relație, ceea ce te lasă deschis să începi ceva nou în timpul sezonului Gemeni. S-ar putea că acel Pluto retrograd urât să te fi zguduit, dar cu siguranță NU te-a dezorientat. În orice caz, simți că eșți mai puternic acum și ai dreptate!
 
Simți că poți să alegi pe cine vrei și îți vei petrece timpul plăcut făcând asta dacă așa trebuie să fie. Eșți puternic, înțelept și gata să te plasezi înaintea oricui altcuiva. Acest lucru lasă loc pentru flirturi avansate, că în „flirtul făcut corect”. Fă-o, Rac. O viață ai de trăit.
 
Leu (23 iulie – 22 august)
 
Pori face că câteva capete să se întoarcă în timpul sezonului Gemeni, deoarece soarele strălucește și eșți în lumina lui. S-ar putea chiar să stârneșți gelozie în partenerul tău actual, așa că spune-i că inima ta este la locul potrivit.
 
Cu toate acestea, a atrage atenția este un fel de lucru pentru ține, așa că bucură-te de el fără a deveni prea exagerat. Vei descoperi că sezonul Gemeni te relaxează și pe ține, în ceea ce privește comunicarea , ceea ce ar putea duce la o ușă deschisă pentru mișcări mari în carieră. Viața ta romantică va fi inspirată de viața ta socială și se pare că vei fi foarte… activ.
 
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
 
Ai trecut prin atât de multe în acest sezon trecut și ai nevoie de harurile vindecătoare care vin odată cu sezonul Gemeni și vei obține exact ceea ce ai nevoie, Fecioară, așa că stai acolo și lasă ceea ce este al tău să vină la ține.
 
Tot ceea ce te-a tulburat te va spăla în îmbrățișarea cuiva care te iubește cu adevărat și, în sfârșit, te vei deschide făță de acea persoană și vei lăsă dragostea ei să facă treaba pe care trebuie să o facă. Gata cu durerea de inima și grijile; este timpul să te odihneșți și să te relaxezi și să știi că eșți iubit și îngrijit. Sezonul Gemeni te lasă să știi cu certitudine că nu ești singură, Fecioară.
 
Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
 
S-ar putea să nu vrei să iei lucrurile prea în serios în zona iubirii, în acest sezon Gemeni, deoarece te vei simți atât atras, cât și îndrăgostit de a fi singur. Totul e bine aici, Balanță, deoarece ai tendința de a șți ce faci.
 
Te-ai săturat de romanțele strânse în care se așteaptă prea multe de la ține, dar o aventură pare cu siguranță distractivă și, mai mult că sigur, aici este capul tău. Ceea ce te interesează în timpul sezonului Gemeni este să ai grijă de ȚINE și asta este întotdeauna o alegere bună. Nu putem fi buni cu ceilalți dacă nu suntem buni cu noi înșine, așa că fă ce e mai bun, Balanță.
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro