MENIU

Horoscopul caniculei. Ce nativi trebuie să se ferească de caldura excesivă?

Din popor se spune că există o legătură între temperatura anotimpului în care te naști și felul în care suporți frigul și căldură. De aici până la ideea că fiecare zodie are caracteristicile ei, când vine vorba de toleranță meteo, n-a mai fost decât un pas. Așadar, ce nativi se simt minunat atunci când vine arșița?

Berbec

Fiind născuți la începutul primăverii, perioadă în care vremea e încă rece, soarele și căldură nu le sunt chiar pe plac.  Aceștia aleg să bea câte doi litri de apă zilnic și, de cele mai multe ori, aleg să se răcorească folosind un prosop lăsat la frigider.

Taur

Când vorbim de nativii din zodia taur, putem să fim siguri că temperatura ce depășește 35 de grade Celsius nu este cea mai potrivită pentru ei. Taurii preferă să se relaxeze la o piscină, ascultând melodiile lor preferate și, de ce nu, bucurându-se de cartea lor favorită.

Gemeni

Fiind născuți la începutul sezonului cald, gemeni pot înfrunta orice temperatură. Pentru cei din zodia gemeni, răcorirea se face într-un mod convențional - dușul cu apă călduță, care le asigură confortul termic pentru o perioadă îndelungată.

Rac

Că tot ne aflăm în perioada racilor, temperaturile ce depășesc 33 de grade Celsius sunt, de fapt, prielnice pentru aceștia. Acest horoscop al caniculei îi favorizează pe nativi în fața temperaturilor ridicate.  Raciilor le este suficient un ventilator de birou.

 

Balanță

Prima zodie de toamnă are nativii împărțiți între cele 2 anotimpuri: nativii născuți în septembrie n-au mari probleme cu temperaturile ridicate, în timp ce nativii născuți în octombrie se împacă ceva mai greu cu căldura. Deoarece frigiderul este mult prea mic, aceștia aleg să recurgă la clasicul duș cu apă rece, băutul de cel puțin 2 litri de apă și, bineînțeles, utilizarea unui ventilator.

Scorpion

Chiar dacă semnul zodiacal sugereazăm că n-au nicio problemă cu arșița, aceștia sunt născuți într-o perioadă în care vremea rece de iarnă de-abia începe să-și intre în priză.  Scorpionii încep să se agite de îndată ce temperatura începe să depășească 30 de grade Celsius.

 

Săgetător

Din toate zodiile din horoscop, săgetătorii se află, mai ales vara, într-o adevărată relație conflictuală cu soarele și cu căldura de afară. Dacă ar putea, aceștia ar prefera să stea la temperaturi de 20-23 de grade Celsius.

 

Capricorn

Deja discutăm despre persoane ce s-au născut în perioade în care zăpada începe să depășească 15 centimetri. Capricornii se află, în acest horoscop, pe primul loc în topul zodiilor ce au cea mai mică rezistență în fața căldurii. Dacă ar putea, ar alege să stea toată ziua la temperaturi ce nu depășesc 20 de grade Celsius.

Mai multe articole despre:
horoscop canicula zodei friguros calduros