MENIU

Horoscop vară 2023. Zodiile sunt încurajate să privească adevărul dureros în ochi și să-și plătească datoriile la karmă

Horoscopul verii 2023 este marcat de Jupiter în Taur, planeta expansiunii și a creșterii aducând abundență și apetit pentru bani, lux și bunuri materiale în semnul de pământ.

Nu ne mai batem capul cu eclipse, însă avem parte de nu mai puțin de 6 retrograde. 

Cum te bucuri de vara 2023 în funcție de zodie

BERBEC

Ce sezon frumos: crede-ne pe cuvânt! Jupiter îți regalează casa abundenței, ceea ce nu înseamnă neapărat că vei face bani, ci îți vei regândi perspectivele financiare. Cu Marte în sectorul bucuriei, al creativității și copiilor, în iunie te bucuri mai ales de familie și de picnicuri și vacanțe cu cei dragi. Iulie e mai liniștit, dedicat casei odată cu sezonul Racului, iar spre sfârșitul verii poți face o cucerire amoroasă grație ajutorului acordat de Leu. Să cultivi un hobby în primele zile ale lui septembrie va fi o adevărată plăcere.

TAUR

Toate planetele sunt de partea ta și ești una dintre zodiile privilegiate ale verii. Jupiter îți dă încredere în tine și inițiativă, Venus te învață ce îți aduce siguranță emoțională, iar atunci când li se alătură și Marte, și Uranus, ai parte de tone de energie vibrante. Poate fi haos, dar e un haos creativ. În iunie, deprinde o abilitate nouă, care să te ajute să promovezi la muncă. Abține-te de la cheltuielile inutile dictate de Jupiter și dacă tot trebuie să cumperi ceva, cumpără o carte, din care vei învăța multe în iulie. August stă sub semnul unei iubiri târzii de vară și al reîntoarcerii la rădăcini. Pe 31 iulie e una dintre cele mai ofertante zile ale verii, în care să îți asculți instinctul și neapărat să îți asumi un risc.

GEMENI

Iunie e sezonul tău, așa că ești mai popular/ă ca niciodată, ceea ce spune multe dată fiind „faima” ta. Invitațiile abundă, dar caută să petreci timp cu acei oameni care te inspiră și să îți depășești zona de confort. Schimbările de look și călătoriile în locuri noi sunt de asemenea încurajate acum. În carieră, numai de bine: ești recompensat/ă pentru o contribuție valoroasă la un proiect, iar dacă scrii, ai o perioadă abundentă între 21 mai și 10 iulie, când Marte îți aduce inspirație și creativitate în comunicare. În relații poți să te îndrăgostești sau, dimpotrivă, să te desparți.

RAC

Cel mai adesea, pe tine te motivează dragostea, de aceea influența lui Marte, care îți dă curajul de a-ți urma visele și de a pune accent pe realizările personale, e o binemeritată pauză revigorantă. De partea cealaltă, Jupiter îți extinde cercul de cunoștințe, așa că e posibil să găsești și un interes amoros cu care vei avea parte de o noapte de pomină în iunie. Tot în luna Gemenilor îți e mai ușor să vorbești despre sentimentele tale, fiind încurajate sesiunile de terapie. În iulie vei avea nevoie să te mai retragi în coconul tău, mai ales că atenția care îți e acordată în sezonul Racului poate fi copleșitoare. Dacă ai avut probleme financiare, august îți poate atrage atenția asupra unei surse suplimentare de venit.

LEU

Strălucești în această vară, cu o mulțime de prieteni noi și proiecte. Marte îți sporește creativitatea și aprinde focul tău lăuntric, așa că e cazul să te concentrezi pe propria persoană. Cariera e domeniul în care scânteiezi: Jupiter și Uranus își dau mâna pentru o realizare uimitoare, una care poate avea loc pe data de 19 iunie, atunci când sărbătorești un succes fabulos. Pe de altă parte, și Venus e retrogradă în semnul tău, determinându-te să te gândești la imaginea ta publică și să faci o schimbare. Evită însă să îi judeci pe ceilalți numai după aspectul fizic. Un prieten al unui prieten poate fi următoarea ta cucerire amoroasă, în luna ta, august, sau poți descoperi un potențial partener incitant la sală sau poate la un club de lectură.

FECIOARĂ

Al patrulea semn al verii, Fecioara, are parte de o perioadă de foc în carieră și în prietenie. Aglomerată și gregară, această parte a anului te ajută să îți regăsești vocea, să fii stimulat/ă intelectual și să schimbi lumea cu ideile tale. În iunie excelezi în carieră, așa că dacă ai de gând să lansezi o afacere sau să îți asumi o poziție nouă, acum e momentul. În iulie ești as la colaborarea cu colegii, dobândind haruri noi care îți priesc de minune, tu nefiind un semn dedicat muncii în echipă datorită perfecționismului care te caracterizează. După o vară atât de aglomerată, folosește sfârșitul lunii august pentru a te recrea și a intra în „dispoziția de pustnic”. Citește continuarea.