MENIU

Horoscop special. Toate slăbiciunile, dezvăluite de Pluto retrograd - Zodiile trec prin mari transformări până în octombrie 2023

Pluto, planeta morții și a renașterii, cunoscut și că Stăpânul Lumii Ascunse, Lordul întunericului, ne influențează puternic din 1 mai 2023. Transformările prin care trecem în următoarele luni vor aduce schimbările cele mai bune pentru noi, chiar dacă nu le așteptam.

Odată cu intrarea în luna mai, Lordul Lumii Misterioase a intrat în propria sa lume și ne ghidează pentru a privi transformările trecutului: ce a dispărut, ce s-a ridicat și ce rămâne încă ascuns, în umbră. Ar trebui ca pe 10 octombrie 2023, când iese Pluto din retrograd, să fim mai înțelegători, mai înțelepți, mai profunzi. Până atunci, va scoate la lumină slăbiciunile fiecăruia dintre noi.
 
Iată ce slăbiciuni scoate la iveală Pluto retrograd în cazul fiecărei zodii:
 
BERBEC
Când Pluto devine retrograd, Berbecul va deveni foarte agresiv. Ei ar lupta pentru poziţia lor destul de desavarsiti. Totuși, acest lucru ar putea să nu meargă bine cu ceilalți din jur.
 
TAUR
În timpul retrogradării lui Pluto, oamenii din zodia Taur ar avea multă energie pentru a merge înainte. Ei ar putea face față problemelor și ar avea curajul să-și apere ideile și opiniile. Uneori, prea dur!
 
GEMENI
Pluto retrograd îi face pe Gemeni să-și piardă direcția în viață. Ar fi într-un loc foarte dificil, care îi face îngrijorați și nervoși.
 
RAC
Când Racii trec prin perioada retrogradă a lui Pluto, devin mult mai emoționali. Sunt foarte îngrijorați de relațiile lor. Cu toate acestea, ar avea rezultate bune pentru a reuși în viață.
 
LEU
Pe măsură ce Pluto retrogradează, Leii încep să tânjească după mult mai multă putere și autoritate. Ar încerca să se pună în lumina reflectoarelor, ceea ce i-ar putea face pe alțîi să creadă că sunt lacomi de putere.
 
FECIOARĂ
În timpul unei perioade retrograde a lui Pluto, nativii Fecioarei ar putea deveni mai insensibili la nevoile altora, ceea ce în mod normal nu este cazul. Ar putea pierde controlul asupra lucrurilor din jurul lor și ar putea deveni foarte stresați din cauza asta.
 
BALANȚĂ
Tenacitatea Balanțelor s-ar extinde mult mai mult în timpul sezonului retrograd al lui Pluto. Ei tânjesc după schimbări majore în viața lor în această fază.
 
SCORPION
Pluto retrograd îi face pe Scorpioni să exploreze noi terenuri neexperimentate până acum. Prin urmare, i-ar putea face să treacă limitele, punându-și astfel relațiile în pericol.
 
SĂGETĂTOR
În timpul unei perioade retrograde Pluto, aceștia devin mult mai iubitori de aventură și libertate. Le-ar plăcea să profite la maximum de viață, indiferent dacă ar putea fi încărcați de vinovăție.
 
CAPRICORN
Capricornii vor suferi schimbări proaste în timpul perioadei retrograde a lui Pluto. Ei devin foarte irascibili și îmbufnați, se încordează la cea mai mică provocare și, de asemenea, comunicarea lor se destramă.
 
VĂRSĂTOR
O fază retrogradă a lui Pluto i-ar face pe Vărsători să mute linia de graniță. Și-ar îmbunătăți viața socială, dar într-un mod neconvențional.
 
PEȘTI
Peștii nu iau sezonul retrograd Pluto într-un mod bun. Emoțiile lor devin necontrolate, iar unii dintre ei recurg la extreme, fie devin spirituali, fie devin dependenți de abuzul de substanțe.
 
Sursa: sfatulparintilor.ro