MENIU

Horoscop septembrie. Zodiile sunt greu încercate. Cele mai negre zile

Horoscop septembrie

Horoscopul lunii septembrie stă sub semnul a două dintre cele mai calme și mai liniștite zodii: Fecioara și Balanța. Dăm dovadă de productivitate, de chef de muncă, dar ne și îmbătăm de bogăția și armonia celui mai rodnic dintre anotimpuri.

Inhalează în piept mirosul de struguri copți și descoperă în rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul lunii septembrie! Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor în prima lună de toamnă!

Berbec 

Septembrie se anunță o lună minunată pentru a face pace cu ceea ce Universul vrea de la tine. Renunță la dorința obsesivă de a controla și vei avea surpriza de a descoperi o lume nouă și minunată.

Dragoste. Susține-ți persoana iubită prin toate obstacolele pe care i le pune viața în cale în luna septembrie. Va avea nevoie de sprijinul tău acum mai mult ca oricând: este un test al relației voastre.

Sănătate. Stai bine cu sănătatea, bucurându-te de armonie pe cele trei planuri: fizic, mintal și spiritual. Fii atentă însă cum răspunzi la situațiile stresante.

Bani. Ai mare noroc la bani și, ne permitem să o spunem, chiar și la jocuri. Poți câștiga o sumă importantă la pariuri. Ai însă grijă cum cheltui aceste finanțe și cum le investești. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop septembrie horoscopul zilei