MENIU

Horoscop septembrie 2022. Zodia care trage lozul câștigător. Începe să simtă puterea banilor. Schimbări radicale

Sufletul ni se supune iar înțelepciunii, iar blândețea ne îndeamnă să trăim în pace cu toate viețuitoarele: horoscopul lunii septembrie 2022 ne ajută să îmbrățișăm pacea spiritului și toleranța de care aveam atâta nevoie. Iată ce prezic astrele pentru luna septembrie 2022.

Horoscopul lunii septembrie 2022: ce se întâmplă cu zodiile?

BERBEC

În ultima perioadă te-ai simțit precum un catâr împovărat de tot soiul de sarcini, iar obligația și datoria au pus totul pe plan secund? Luna septembrie te îmbie să iei o pauză și să te îngrijești de sănătatea și de relațiile tale. Evită mâncărurile grase care te-au ajutat să treci peste perioada aglomerată de la muncă și concentrează-te în schimb spre a te reîmpăca cu sinele tău. Se anunță probleme în relație, dar nu fac decât să îți atragă atenția asupra a ce trebuie reparat.

Cele mai norocoase zile: 1, 2, 22

TAUR

Să știi că horoscopul lunii septembrie 2022 e una dintre ultimele șanse la romantism, distracție și aventură, căci finalul anului va lua un ton mult mai serios. Deschide-te dacă dorești să întâlnești dragostea, fii mai jucăușă și mai tolerantă și încetează să mai cauți perfecțiunea. Ai de luat o decizie grea în viața profesională, una pe care nu o poți adopta decât cu ajutorul unui amic. Pe planul sănătății, veștile sunt bune, deși să știi că adoptarea unui regim moderat de exerciții nu va strica (și te va ajuta să savurezi plăcintele delicioase ale toamnei fără mustrări de conștiință).

Cele mai norocoase zile: 15, 22, 29

GEMENI

Se anunță schimbări excelente în viața ta: viitorul e al Gemenilor! Deși momentan totul e în fază de dezvoltare, dacă ești dedicată evoluției tale și nu te arunci cu capul înainte, luna septembrie va fi un punct de cotitură. Arată din ce material ești croită și nu te teme să trăiești fiecare zi ca pe o provocare. Pune accent acum pe relațiile cu familia și prietenii, căci viața sentimentală va fi mai degrabă săracă. În ceea ce privește starea de sănătate, evită să pierzi nopțile și prețuiește odihna, căci te pregătești pentru un final de an fabulos!

Cele mai norocoase zile: 5, 7, 30

RAC

Deși viața ta a fost dificilă în ultima perioadă, crede că se va stabiliza cât de curând. Luna septembrie se pregătește să cimenteze un echilibru important în viața ta și să te învețe despre puterea pe care o au gândurile tale. Adesea te presezi singură, o caracteristică a semnelor de apă, și și acum îți vei asuma responsabilități greu de dus. Primești însă ajutor, inclusiv de la astre. Îți poți găsi liniștea undeva pe malul unei ape. În viața sentimentală, vei dori să fii sau să rămâi single fiindcă acum nu te poți concentra pe o relație.

Cele mai norocoase zile: 8, 11, 25

Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop septembrie