MENIU

HOROSCOP FINANCIAR complet pentru decembrie 2014 şi începutul lui 2015

HOROSCOP FINANCIAR complet pentru decembrie 2014 şi începutul lui 2015

Finalul lui 2014 prezinta o serie de aspecte mai putin obisnuite din punct de vedere financiar pentru majoritatea nativilor zodiacului. Aceste aspecte se vor propaga si la inceputul lui 2015, dand tonul felului in care 2015 va fi din punct de vedere al banilor pentru zodii.

RAC – horoscop finaciar decembrie 2014 si inceputul lui 2015

Racii au si ei parte doar de surprize placute din punct de vedere financiar in decembrie. In ciuda faptului ca in primele zile ale lunii au impresia ca nu stau chiar bine cu finantele, vor pune mana pe multi bani incepand de pe data de 7 decembrie. Iar banii nu vor inceta sa curga, luna decembrie fiind si pentru ei un punct foarte bun de pornire financiar, pentru 2015.

LEU – horoscop finaciar decembrie 2014 si inceputul lui 2015

Si pentru Lei luna decembrie este cat se poate de fructuoasa din punct de vedere financiar. Reusesc la finalul lui noiembrie sa-si plateasca toate datoriile, ceea ce va face ca in decembrie sa se bucure de multi bani in plus. Acest lucru ii va face sa fie foarte fericiti avand in vedere ca isi vor putea permite un Craciun si un Revelion de pomina.

FECIOARA – horoscop finaciar decembrie 2014 si inceputul lui 2015

Fecioarele pe de alta parte intra intr-un impas finaciar destul de neplacut in decembrie. Acest lucru este cauzat de faptul ca au ramas in urma cu o serie de datorii ce au inceptu sa-i apese destul de mult pe nativii acestei zodii. Asa ca vor avea ca prioritate plata acelor datorii, pentru a intra in 2015 “curati” din punct de vedere financiar.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
bani financiar horoscop horoscop financiar