MENIU

Horoscop februarie 2022: zodiile care cunosc o transformare radicală. Experiențe neașteptate, șanse uriașe de câștig

Horoscop februarie 2022 / Foto: Profi Media

Provocări, dar și oportunități și, mai important decât orice, o lună în care nu avem, pentru cea mai mare parte, nicio planetă în retrograd. Descoperă peisajul aproape ideal în rândurile de mai jos al lunii februarie 2022, perioada în care Mercur renunță la retrograd, iar Marte și Venus debordează de compatibilitate.

Află tot ce trebuie să știi despre horoscopul lunii februarie 2022 din rândurile de mai jos! 

Horoscopul lunii februarie 2022: cea mai așteptată perioadă a anului

BERBEC

Continui cu acea dispoziție de pustnic care e concentrat pe propriile descoperiri, dar poziția lui Marte, planeta ta dominantă, aduce energie cât cuprinde în toate sectoarele importante pentru tine.

Dragoste. Dacă ești single, aceasta este luna în care să îți găsești un partener. Alinierea dintre Venus și Marte pune pe jar viața ta amoroasă.

Sănătate. Stai bine cu sănătatea, mai ales că aplecarea spre analizarea vieții intime te scutește de mari provocări. Nu uita însă din când în când să mai faci și mișcare.

Bani. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, aceasta este luna ta! Luna Plină în Leu constituie un moment extrem de favorabil pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor tale.

TAUR

Cu Venus, planeta ta dominantă, revenindu-și după un retrograd greu, nu e de mirare că luna februarie va părea ușoară ca o briză. Lucrurile revin la normal, dar nu ar strica să îți stabilești câteva visuri și obiective noi.

Dragoste. Luna Plină în Leu este momentul să îți lași inima să dicteze. Apelează la gesturi romantice dacă ești într-o relație sau lasă-te cucerită dacă te afli încă în poziția de single.

Sănătate. Cu atâtea descoperiri și apetit pentru schimbare, ai grijă la modul în care te afectează stresul. Tehnicile de meditație sunt mai necesare ca niciodată.

Bani. În ianuarie ai avut de învățat multe lecții pe care acum e cazul să le pui în practică. Nu te mai sfii și stabilește un obiectiv profesional cât mai înalt: dacă nu tu, atunci cine? Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop februarie horoscop