MENIU

Horoscop erotic pentru săptămâna 6-12 ianuarie

Horoscop erotic pentru săptămâna 6-12 ianuarie

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 6-12 ianuarie:

Berbec

Iubitul tău te-ar putea ajuta să iei o decizie legată de locul de muncă pe care ai tot întors-o pe toate părțile. Ascultă-i părerea luni sau marți pe această temă, s-ar putea să fii surprinsă de sfatul pe care ți-l va da. Miercuri, s-ar putea să vă certați din cauza unei probleme casnice. Amintește-ți că nu poți câștiga mereu.

Taur

Luni și marți, vei simți  nevoia să i te destăinui unei persoane speciale. S-ar putea și să descoperi că tu și iubitul tău împărtășiți mai multe valori spirituale decât credeați până acum, iar asta nu va face decât să vă întărească relația. Până sâmbătă, te vei simți foarte sigură de ea.

Gemeni

S-ar putea să răsufli ușurată la sfârșitul acestei săptămâni, după ce tu și iubitul tău veți fi avut discuția pe care v-o doriți de ceva vreme, cea despre problema spinoasă pe care ați tot evitat-o. Vei constata cu suprindere că această discuție nu-l va îndepărta pe iubitul tău, ci va avea un efect opus. Lecția pe care o vei învăța este că trebuie să încetezi să fii nesigură să-ți dezvălui personalitatea.

Rac

Vei fi preocupată foarte mult săptămâna aceasta de relația pe care o ai, pe bună dreptate. Luni și marți, vei purta o discuție serioasă cu iubitul tău despre viitorul vostru, în urma căreia vei rămâne cu o stare de optimism prudent. Sâmbătă, vă veți concentra pe ce vă unește, precum copiii. Acest lucru va mai diminua tensiunea care există între voi.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro