MENIU

Horoscop: Ce fac zodiile la cumpărături

Horoscop: Ce fac zodiile la cumpărături

Astrele îți determină trăsăturile de personalitate, felul în care reacționezi în anumite situații și felul în care te raportezi la alți oameni. Vezi ce face fiecare zodie la cumpărături, din cauza influențelor astrale.

Berbec

Veșnic nemulțumit și impulsiv totodată, berbecul s-a ars o dată, demult, cu o rochie sau pereche de pantofi pe care i-a luat fără să se uite și erau mult mai scumpi decât în alte magazine. De atunci, berbecul încearcă să caute prin toate magazinele cel mai mic preț.

Taur

Taurii sunt foarte constanți în ceea ce privește cumpărăturile și se atașază de anumite mărci. Dacă își cumpără haine, va lua mereu blugi de la o anumită firmă și tricouri de la alta, niciodată invers. La alimente, taurii nu lasă nici un strop de loc de întors și cumpără mereu aceleași lucruri.

Gemeni

Obsedați de originalitate, nativii din gemeni caută mereu să cumpere ceva ce cred că nu mai are nimeni: bijuterii handmade, genți cusute manual și fuste din in, sau bluze tip ie românească, de la o tanti din Maramureș. Vor să fie admirați pentru curaj și individualism, așa că nu cumpără niciodată de la retailerii obișnuiți.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii