MENIU

Horoscop: Ce fac zodiile când sunt singure acasă

Horoscop: Ce fac zodiile când sunt singure acasă

Fiecare om are obiceiurile lui ciudate, dar toți le scoatem la iveală atunci când suntem singuri și nu ne vede nimeni. Vezi ce fac zodiile când sunt singure acasă și află dacă te încadrezi.

Berbec

Când este singur acasă, nativul din berbec se plictisește de moarte. Ce face un berbec când se plictisește de moarte? Mănâncă ceva bun. Doar că atunci când este singur acasă berbecul, nu prea există mâncare în frigider și asta îl face și mai irascibil și plângăcios.

Taur

Leneș nevoie mare, taurul profită din plin de momentele în care este singur acasă și doarme de duduie pereții. De fapt, doar când este singur poate și el să se odihnească liniștit, să zacă toată ziua în pat și să nu facă absolut nimic.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt destul de imaginativi și singurătatea îi face să-și creeze și mai multe scenarii absurde în cap. De fapt, ei ar trebui să fie mereu însoțiți și să nu fie lăsați prea mult timp singuri, pentru că o conversație spumoasă le este necesară precum aerul în plămâni. Dacă sunt singuri acasă, gemenii se gândesc cum ar fi dacă ar fi jefuiți, sau dacă ar veni apocalipsa cu zombie.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii