MENIU

HOROSCOP. Care e ideea fixă a zodiei tale?

Horoscop 12 ianuarie

În funcţie de zodie, fiecare persoană are o idee fixa. Descoperă care este aceasta!

Berbecul traieste in viteza

Senzatia ca nu le ajunge timpul este foarte familiara nativilor acestei zodii. Sunt mereu pe fuga, se plang ca lucrurile nu decurg atat de repede cat si-ar dori. Din aceasta cauza, au prostul obicei de a-si tot intrerupe interlocutorul in timpul discutiei. Uneori, pana si somnul li se pare o pierdere de vreme, asa ca tot amana momentul odihnei. Sunt spaima angajatilor din serviciile publice, pentru ca le cer promptitudine si lucru impecabil.

Taurul se lacomeste

Reprezentantii zodiei sunt pusi pe strans bunuri materiale fiindca doar astfel se simt in siguranta. Iar aceasta deprindere evolueaza, de cele mai multe ori, intr-o trasatura urata: lacomia. Atasamentul fata de oameni este la fel de intens, incat devin foarte posesivi in relatii. Din pacate, nici flexibilitatea nu este unul din punctele lor forte, fiind destul de neplacut sa interactionezi cu ei odata ce si-au format o parere negativa despre situatii, lucruri, oameni.

Gemenii sunt adaptabili

Reprezentantii acestei zodii sunt cei mai lipsiti de manii din tot zodiacul. Singurele lor preocupari pregnante sunt informarea si comunicarea continue, acestea venind la pachet cu tendinta de a se feri de oamenii prosti si inceti. Totusi, au tendinta sa devina duplicitari si sa te injunghie pe la spate, iar asta, dupa ce au negat orice implicare a lor in situatia negativa creata.

Racii sunt pe toane

Stie toata lumea ca sensibilitatea Racilor este influentata de fazele Lunii. La asta, se adauga increderea in toate superstitiile pamantului, lucru ce devine obositor. Obsesia lor principala o reprezinta familia - de regula, doar unul din parinti (cel de sex opus). Din acest motiv, isi aleg, de cele mai multe ori, parteneri de viata mai in varsta.

Citeşte articolul integral pe Femeia.ro.