MENIU

Horoscop amoros pentru finalul lui 2015. Cum se va sfârşi anul pentru fiecare zodie, în dragoste

Horoscop amoros pentru finalul lui 2015. Cum se va sfârşi anul pentru fiecare zodie, în dragoste

Finalul lui 2015 vine cu destul de multe schimbări pentru fiecare nativ, pe plan amoros. Astfel, anul se va sfârşi destul de ciudat pentru unii dintre nativi, în dragoste.

BERBEC – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 vine cu schimbări destul de mari în amor pentru Berbeci. Astfel, fie fac alegerea de a ieşi din relaţia în care se află, din cauza neînţelegerilor, fie cunosc o persoană care le stârneşte interesul şi pentru care sunt dispuşi să lase deoparte ceea ce au.

TAUR – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 în dragoste, pentru Tauri, se anunţă furtunos. Undeva în următoarele două luni vor afla amănunte total supărătoare cu privire la persoană iubita. Aceste amănunte îi va face pe nativii din Taur să fie puşi în faţa unei alegeri destul de grele.

GEMENI – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Pentru Gemeni însă, finalul lui 2015 pe plan amoros este minunat. Nativii acestei zodii au parte doar de armonie, înţelegere, căldură şi pasiune în cuplu.

RAC – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Pentru Raci, finalul lui 2015 nu vine cu mari schimbări în dragoste. Astfel, dacă până în momentul de faţă nu se află într-o relaţie stabilă, aşa vor încheia şi anul. Iar dacă se află într-o relaţie, nativii acestei zodii vor reuşi să petreacă momente pasionale alături de partener până la finalul anului.

LEU – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 se anunţă a fi cât se poate de plăcut pentru Lei din punct de vedere amoros. Persoana iubită le este mereu alături şi mai mult decât atât, în luna decembrie, le va da o veste nemaipomenită cu privire la viitorul lor.

FECIOARA – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Fecioarele au un final de 2015 destul de anevoios din punct de vedere amoros. Astfel, în luna noiembrie află o serie de veşti neplăcute cu privire la persoana iubită, pe când în luna decembrie reiau legăturile amoroase cu o veche iubire.

BALANŢĂ – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Balanţele au un final agitat de 2015, din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii trăiesc momente pasionale cu diferite persoane. Ar trebui să fie atenţi ca nu cumva să confunde pasiunea cu dragostea, pentru a nu avea de suferit pe viitor.

SCORPION – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 este agresiv pentru Scorpioni. Nativii acestei zodii trec printr-o brutală despărţire, ceea ce îi face să se simtă nesiguri pe ei. Însă, chiar înainte ca anul să se încheie, nativii acestei zodii cunosc o persoană care le va încălzi sufletul.

SĂGETĂTOR – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Săgetătorii termină anul 2015 aşa cum l-au şi început, în dragoste. Adică, îşi găsesc liniştea în braţele persoanei iubite, ceea ce îi face să se simtă încrezători pe relaţia pe care o au.

CAPRICORN – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Capricornii însă termină anul 2015 pe un ton nu tocmai plăcut, din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii îşi dau seama că ar fi cazul să pună punct relaţiei în care se află. Este una dintre cele mai grele decizii pe care le au de luat în acest an.

VĂRSĂTOR – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Vărsătorii au un final de 2015 de poveste, din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii se bucură de unele dintre cele mai plăcute surprize din partea persoanei iubite şi totodată îşi dau seama că au făcut una dintre cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte persoană alături de care să îşi trăiască viaţă.

PEŞTI – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Final de 2015 armonios şi liniştiţi pentru nativii din Peşti, în dragoste. Trăiesc clipe minunate în compania persoanei iubite şi reuşesc să îşi consolideze relaţia.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop amoros