MENIU

Horoscop 6 decembrie. Pe cine ocolește Moș Nicolae anul acesta? 

Horoscop 6 decembrie. Pe cine ocolește Moș Nicolae anul acesta?

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică, 6 decembrie 2020. 

Berbec

Banii au un scop pozitiv astăzi: acela de a oferi o bucurie. Eşti darnic, gata să faci cinste prietenilor tăi cu o ocazie specială.

Taur

Nu te aștepta ca toată lumea să aplaude faptele tale, chiar dacă tu crezi în ele. Nu ține cont de etichetele pe care ți le pun cei din jur. 

Gemeni

Nu te grăbi să porneşti într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Chibzuiește bine înainte.

Rac

Eşti iritat de replicile din jur, eşti scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu eşti în cea mai bună formă.

Leu

Ai de învățat destule din experiențele anterioare ca să ştii acum să iei măsuri înţelepte. Toate la timpul lor. 

Fecioară 

Luptă ca să nu te lași atras într-o capcană periculoasă de către cineva cu intenţii nu tocmai curate. Cu timpul, își va arăta adevărata față. 

Balanță

Ești pe cale să atingi bunăstarea datorită resurselor financiare pe care le deții. Încearcă totuși să nu risipești totul odată. 

Scorpion

Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor tale. Ca atare, trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi. E weekend, relaxează-te...

Săgetător

Se resimte o bună cooperare între generaţii. Spiritul Sărbătorilor pare că pune stăpânire pe tine. 

Capricorn

Trebuie să fii pregătit pentru un mic cutremur în viaţa sentimentală. Persoana iubită scoate la iveală o latură neplăcută a caracterului său.

Vărsător

Orice problemă care te frământă are întotdeauna rezolvare, deci nu te împovăra singur cu griji inutile. Stresul nu te ajută la nimic.

Pești 

Îți iese o persoană care îţi inspiră fericire. Te simţi în siguranţă în compania ei şi încerci să profiţi cât mai mult de energia pozitivă. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 6 decembrie