MENIU

Horoscop 5 decembrie. Zodia care cunoaște o ascensiune fulminantă. Atrage invidia tuturor

Horoscop 5 decembrie. Zodia care cunoaște o ascensiune fulminantă. Atrage invidia tuturor

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 5 decembrie 2020. 

Berbec

Tot felul de persoane vă deranjează cu întrebări indiscrete, așa că astăzi puneți o barieră de care nu o să mai treacă nimeni.

Taur

Parteneriatele profesionale încep să vă aducă beneficii financiare. Atenție însă la cum gestionați aceste câștiguri. 

Gemeni

Experiența voastră cu oamenii vă ajută să înțelegeți de ce evenimentele decurg într-un anumit fel. Puterea de convingere este un mare avantaj.

Rac

Cât e ziua de lungă, sunteți puși pe treabă prin casă și nu vreți să lăsați lucrurile neterminate. Ambiția nu va fi trecută cu vederea.

Leu

Nu lăsați la voia întâmplării ceva ce ține de viitorul vostru, mai ales dacă este vorba despre familie. Ocupați-vă personal de asta.

Fecioară

Depuneți mult efort astăzi pentru a va asigura că lucrurile sunt făcute ca la carte. Totul va fi bine și dovada nu va întârzia să apără.

Balanță

Nu aveți răbdare să ascultați ceea ce are de spus partenerul de viață. Atitudinea aceasta o să ducă la ceartă dacă vă temperați.

Scorpion

Sunteți foarte agitați pentru că a venit ziua în care sunteți răspunzători de un eveniment. Vreți ca totul să iasă perfect.

Săgetător

Sunteți atât de implicați în ceea ce faceți, încât nu vă interesează ce spun alții, ci doar să iasă așa cum vreți.

Capricorn

Aveți foarte multă treabă, așa că nu aveți voie să leneviți. Ați promis cuiva că mergeți în vizită și este timpul să vă țineți de cuvânt.

Vărsător

O zi pentru relaxare. Vă închideți telefonul, nu deschideți deloc calculatorul și sunteți deciși să faceți doar ceea ce vă place.

Pești

Sunteți ceva mai sociabili decât de obicei, ceea ce vă face o gazdă perfectă. Așteptați-vă la multe vizite.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 5 decembrie