MENIU

Horoscop 4 octombrie. Zodia care trăiește dezamăgiri și deziluzii - toate îi merg pe dos

Horoscop 4 octombrie

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022. 

BERBEC 

Entuziasmul tău va fi contagios astăzi și vei atrage cu ușurință oamenii. Este posibil să primiți și un beneficiu material neașteptat.

TAUR 

Acordă-ți mai mult timp pentru odihnă și activități relaxante, mai ales dacă te simți stresat sau suprasolicitat.

GEMENI 

Adevărul are cel puțin două părți și ar trebui să fi mai tolerant/ă cu oamenii cu care interacționezi - astfel vei avea mai puține neînțelegeri.

RAC 

Astăzi, nu disperați dacă nu puteți rezolva o problemă financiară. Mai aveți puțină răbdare - există șansa ca în curând să găsiți o cale de ieșire din situație. 

LEU 

Astăzi poți lucra la dezvoltarea ideilor și proiectelor cărora vrei să te dedici în curând - fi atent la detalii. Cu cât ești mai concentrat, cu atât ai șanse mai mari de succes. 

FECIOARĂ 

Trebuie să fi mai atent la modul în care îți exprimi emoțiile, în special furia și iritația - mai ales dacă cineva din jurul tău te stresează sau te enervează.

BALANȚĂ 

Răbdarea nu va fi punctul tău forte azi. Oricât de greu ar fi, încearcă să-ți controlezi emoțiile și dacă ai ceva de spus, fă-o când ești calm/ă.

SCORPION 

Îți vei atinge obiectivele mai ușor dacă te străduiești să cooperezi mai mult cu cei din jurdecât să încerci să te impuni. 

SĂGETĂTOR

Acționează cu mare atenție când vine vorba de sentimente și bani și abține-te de la acțiuni care ți-ar putea face rău ție sau celorlalți.  

CAPRICORN 

Este grozav să contribui la ceva semnificativ sau să ajuți cu bani pentru o cauză, dar uita de tine. Nu faceți achiziții neplăcute și nu cheltuiți în exces.

VĂRSĂTOR

Economisiți-vă energia astăzi și nu vă suprasolicitați. Aveți mai multă grijă de sănătatea dvs. – atât fizică, cât și emoțională.

PEȘTI 

Vei avea de câștigat dacă reușești să depășești ezitările și să fii mai hotărât/ă și mai curajos/ă atunci când îți urmărești obiectivele.