MENIU

Horoscop 31 august. Zodia pe care o așteaptă un viitor măreț. Are toate astrele de partea ei

Horoscop 31 august. Zodia pe care o așteaptă un viitor măreț. Are toate astrele de partea ei

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 31 august 2020.

Berbec

A rămas ceva neterminat de zilele trecute care îţi cere de urgenţă atenţie. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul şi du la capăt ce ai început. 

Taur

Nici tu nu ştii cum să te împarţi mai bine între atâtea aspecte aparent minore cu care dai piept azi. Numai de tine depinde să te organizezi eficient.

Gemeni

De dragul prietenilor faci de multe ori concesii şi la fel eşti nevoit să faci şi azi dacă nu vrei să-l pierzi pe cel de lângă tine. 

Rac

Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect tocmai început şi te cam ia cu ameţeală. Vezi că nu e deloc uşor să ajungi acolo unde ţi-ai propus.

Leu

Eşti dinamizat de o persoană care are încredere în tine şi ţi-o arată pe faţă. Cum să nu faci tot ce-ţi stă în putinţă când citeşti în ochii lui ce aşteptări are de la tine?

Fecioară

Se încing tot felul de dispute în mediul tău obişnuit, dar vei încerca să le aplanezi cu un dram de umor sau de amabilitate. 

Balanţă

Nimic nu te mulţumeşte, ai pretenţii prea mari de la cei pe care-i iubeşti – copii, partener de viaţă, prieteni – şi strâmbi din nas la orice. 

Scoprion

Dacă simţi că te lasă puterile, ia un răgaz ca să-ţi încarci bateriile, ca nu cumva să clachezi chiar pe ultima sută de metri. 

Săgetător

Apare în calea ta în momentul potrivit o persoană care se va dovedi a fi salvarea ta în situaţia de faţă. E norocul cel mai mare al acestei zile.

Capricorn

Ispita îşi cam bagă coada în viaţa sentimentală şi te pune în faţa unei situaţii cu mare factor de risc. Eşti tentat să faci o greşeală cu gândul că nu va şti nimeni, dar te înşeli. 

Vărsător

Eşti destul de aproape de materializarea unui plan pe care l-ai clădit din promisiuni măreţe, dar ar mai fi nevoie de un efort de voinţă acum, la final. 

Peşti

Cariera ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit la acest succes. 

 

Mai multe articole despre:
horoscop 31 august