MENIU

Horoscop 30 septembrie. Relația cu persoana iubită este tot mai rece. Zodia măcinată de tensiuni

Horoscop 30 septembrie. Relația cu persoana iubită este tot mai rece. Zodia măcinată de tensiuni

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 30 septembrie 2020. 

Berbec 

Ascultă părerile celor din jur, schimbaţi opinii, împărtăşiţi fiecare din experienţa proprie pentru că fiecare are câteva ponturi bune.

Taur

Te simţi blocat într-un punct mort şi nimic nu se mai mişcă, dar norocul tău e că dai exact peste persoanele care pot face din nou lucrurile să meargă.

Gemeni

Dragostea este una din preocupările preferate ale acestei zile şi faci tot posibilul să fii mereu în compania persoanei iubite, care te răsfaţă.

Rac

Spiritul jucăuş care încă te cuprinde are totuşi şi o latură superficială: te face să te comporţi ca un adolescent în relaţia cu sexul opus.

Leu

Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas.

Fecioară

Nu poţi continua o poveste de dragoste în acelaşi mod ca până acum, se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Regândește-ți prioritățile!

Balanță

Eşti foarte preocupat de lumea largă, citeşti cu aviditate, eşti curios să descoperi lucruri din toate colţurile lumii. E bine să te laşi purtat de această dorinţă de cunoaştere.

Scorpion

Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. 

Săgetător

Timpul care se scurge nu e în favoarea ta şi regreţi acum, privind înapoi, că nu ai intervenit mai devreme. Ai tot căutat nod în papură... 

Capricorn

Priveşte la cel din faţa ta pentru că devine un fel de oglindă a propriei tale identităţi. Începi să privești relația cu alți ochi și asta te împlinește.

Vărsător

Visezi cu ochii deschişi la casa ta de poveste! Continuă să laşi fantezia să zboare în voie, ești mai aproape decât crezi de materializarea visului.

Pești 

Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu.