MENIU

Horoscop 25 noiembrie. Zodia care trăiește dezamăgiri și deziluzii - toate îi merg pe dos

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 25 noiembrie 2022. 

BERBEC

Acum este important să vă susțineți sănătos și mental. Urmați un program strict de muncă și odihnă.

TAUR 

Te simți puțin epuizat și ai nevoie de o evadare din rutină, așa că poate că o scurtă excursie de weekend te va ajuta să te revigorezi. 

GEMENI

Cel mai bine este să nu iei decizii și să-ți ții emoțiile sub control. Te așteaptă o perioadă dezechilibrată, în care s-ar putea să intri în povești neplăcute.

RAC 

Vei putea folosi chiar și circumstanțele nefavorabile în avantajul tău. Orice ai face, ești destinat succesului și laudelor.

LEU 

Visele din această zi vă vor aduce o mulțime de informații noi despre rezolvarea problemelor, așa că încercați să vi le amintiți.

FECIOARĂ

Este o zi perfectă pentru a vă planifica o vacanță, așa că dacă mai aveți vreun concediu nu ezitați să îl folosiți.

BALANȚĂ

Pentru a te simți bine fizic – bea mai multă apă și nu uita de mișcare. Orele de somn suficiente sunt esențiale pentru tine - încearcă să te culci mai devreme și nu sta mult timp la telefon. 

SCORPION 

La nivel personal, nu te stresa - nu este nevoie să clarifici nimic acum. Totul este mult mai armonios dacă nu cauți problemele cu lupa. 

SĂGETĂTOR 

Este o zi în care vei avea șansa de a aranja lucrurile profesional pe placul tău. Puteți schimba condițiile de cooperare cu altele mai favorabile. 

CAPRICORN

Ziua aceasta vei fi capabil/ă de miracole. Fă bine și nu număra cât dai și cât ți se va returna. Multă fericire te așteaptă.

VĂRSĂTOR 

În relațiile personale, abțineți-vă de la manifestări de gelozie. Acest lucru poate provoca conflicte fierbinți. Cel mai bine este să închei subiectele controversate, dar cu mult calm și înțelegere față de cealaltă parte.

PEȘTI 

Vei fi supraîncărcat profesional astăzi, așa că trebuie să te distragi cu altceva. Fii atent la hobby-ul tău dacă l-ai neglijat sau dacă încă nu ai unul – găsește-l.