MENIU

Horoscop de weekend, 23-24 iulie: Zodia care va câștiga mulți bani

Horoscop 23 iulie

Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 23 și 24 iulie.

BERBEC – În sfârșit reușiți să finalizați un proiect care v-a solicitat foarte mult în ultima perioadă. În weekend veți petrece momente frumoase în sânul familiei.

TAUR – Alocați acest weekend pentru odihna, pentru a reuși să fiți mai în formă săptămâna viitoare.

GEMENI – Nu reușiți deloc să comunicați cu persoana iubită, iar acest lucru vă poate aduce în pragul disperării. În acest weekend însă, vor apărea semne de rezolvare a acestor probleme.  

RAC – Se anunță un weekend destul de aglomerat. Munciți mult, însă, sunteți răsplătiți pe măsură pentru eforturile dumneavoastră.  

LEU – Veți avea parte de un weekend plin de petreceri și voie bună. Ar trebui să fiți cumpătați, având în vedere că de luni vă așteaptă o săptămână destul de grea.

FECIOARA – Nu reușiți să găsiți un echilibru în relația cu partenerul. Ar fi cazul să luați o pauză în ceea ce privește viața amoroasă.

BALANȚĂ – Vă aventurați în multe conversații inutile, dar veți reuși să găsiți un echilibru și sfârșitul de săptămână va fi unul foarte plăcut.

SCORPION – Veți câștiga o sumă importantă de bani care se va dovedi extrem de importantă pe termen lung. 

SĂGETĂTOR – Dacă veți reuși să vă regăsiți liniștea, mai ales în relațiile personale, criza va fi depășită ușor. Este nevoie doar de puțină atenție la detalii.

CAPRICORN – În aceste zile, astrele sunt favorabile discuțiilor în cuplu și punerii la punct a aspectelor financiare ale relației.

VĂRSĂTOR – Grijile par departe în prima zi de weekend, însă ele revin în forță spre seară, când o discuție aprinsă cu cineva drag degenerează într-o ceartă.

PEȘTI – Ați plănuit de mult o escapadă nu veți lăsa nimic să vă stea în cale. Entuziasmul se poate transforma, însă, foarte ușor în frustrare, odată cu apariția celui mai mic obstacol.