MENIU

Horoscop 2 decembrie. Câștiguri fabuloase în bani pentru două zodii. Scapă de toate grijile

Horoscop 2 decembrie / Foto: Profi Media

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 2 decembrie 2021.

Berbec

Simțiți nevoia de mai multă afecțiune, așa că faceți tot posibilul să îi arătați persoanei iubite care este direcția spre care trebuie să se îndrepte realația.

Taur

O zi de liniște și relaxare. Veți face numai și numai ce vă place, o să dormiți mai mult, ba chiar o să vă relaxați într-un mod special.

Gemeni

Vă veți implica în activități deosebite care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți starea psihică, dar și pe cea fizică. 

Rac

Chiar dacă cineva face ceva ce nu e pe placul vostru, treceți repede peste acest incident pentru că nimic nu poate să vă știrbească bucuria. 

Leu

Sunteți dornici să luați parte la noi activități și intrați în discuție cu tot felul de oameni care vă pot ajuta cu asta. 

Fecioară

Este momentul perfect să-i faceți o surpriză celui care v-a făcut viața mai frumoasă, indiferent că e vorba despre partenerul de viață, o rudă sau un prieten.

Balanță

Liniște și relaxare. Știți că urmează o perioadă agitată, așa că faceți tot posibilul să vă încărcați bateriile și să vă umpleți de energii pozitive.

Scorpion

Ziua vă prinde în compania persoanei iubite. Vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

Săgetător

O zi cum nu ați mai avut de mult timp. Orice problemă se rezolvă ca prin minune și ajungeți să vă întrebați cum de sunteți atât de norocoși.

Capricorn

După o săptămână de muncă, acum vreți să vă odihniți, însă planurile vă sunt date peste cap de prieteni care vor să iasă cu voi în oraș.

Vărsător

Zilele acestea veți sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. 

Pești

Ziua vă prinde pe drumuri. Le întoarceți vizita unor prieteni și poate treceți și pe la câteva rude.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 2 decembrie horoscop miercuri