MENIU

Horoscop 12 decembrie. Zodia ocrotită de astre. Are lumea la picioare - succes nebun pe plan financiar

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 12 decembrie 2022. 

BERBEC 

Este o zi minunată pentru tine - starea ta de spirit va fi bună și te vei simți eliberat de restricțiile și responsabilitățile care în alte zile te deranjează.

TAUR 

În ceea ce privește munca și finanțele - vei avea noroc și nu este de mirare că o nouă oportunitate de dezvoltare se va deschide înaintea ta. 

GEMENI 

Dacă doriți cu adevărat să găsiți o soluție la o problemă care a apărut între dvs. și altcineva, încercați să discutați cu persoana respectivă ce este în neregulă. 

RAC 

În această zi este posibil să întâmpinați neînțelegeri. Încercați pe cât posibil să nu vă enervați. Fiecare are momentele lui proaste. 

LEU 

Astăzi, puteți să vă asumați în siguranță riscuri rezonabile și să arătați mai mult curaj în realizarea angajamentelor dvs. - astfel veți obține un progres mai rapid.

FECIOARĂ

Luni este  zi de odihnă – oprește-te, încetinește ritmul și plănuiește cu calm ce să faci în restul săptămânii.

BALANȚĂ 

Ziua vă va fi deosebit de favorabilă în ceea ce privește munca, afacerile și comunicarea oficială.

SCORPION 

Evenimentele de astăzi se vor derula în așa fel încât tot ce este ascuns să iasă cu ușurință la lumină.

SĂGETĂTOR 

Astăzi vei avea multă energie pe care o poți valorifica atât în propria dezvoltare, cât și într-o nouă aventură.

CAPRICORN 

Dacă accepți ceea ce se întâmplă ca pe o experiență utilă și o oportunitate de a schimba o situație, până la urmă este posibil chiar să-ți transformi greșelile în ceva pozitiv.

VĂRSĂTOR 

Astăzi este mai bine să nu ai conversații importante și să eviți confruntarea directă - există posibilitatea să întâlnești o rezistență puternică.

PEȘTI 

Vei fi mai hotărât/ă și vei putea găsi o cale de ieșire din situațiile care ți-au cauzat disconfort sau un sentiment de stagnare.