MENIU

Horoscop 10 octombrie. Vei fi fericit dacă îi eviți pe cei care te-au dezamăgit! Zodia care cheltuiește prea mult

Horoscop 10 octombrie. Vei fi fericit dacă îi eviți pe cei care te-au dezamăgit! Zodia care cheltuiește prea mult

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică, 10 octombrie 2021.

Berbec

Ai multe inițiative și energie să le pui în practică. O persoană mai matură va pune la îndoială toate vorbele tale.

Taur

Te lovești de multe mici nereușite, de parcă ai fi ghinionist, însă nu este cazul. Pur și simplu faci alegerile greșite și renunți greu la ele. 

Gemeni

Un prieten te dezamăgește și consideră că tu ești cel exagerat. Porți discuții de lămurire cu el fără niciun rezultat concret.

Rac

Partenerul nu este de acord cu nimic din ce spui, iar asta te frustrează enorm. Din păcate, nici el nu are alte propuneri mai strălucite. 

Leu

Este o zi foarte bună pentru socializare, ieșit în oraș sau discutat cu oamenii apropiați. Nu face greșeala să faci ore suplimentare în weekend. 

Fecioară

Nu îți ies socotelile din punct de vedere financiar. Te trezești cu găuri în buget și nu îți dai seama de unde provin. 

Balanță

Părinții vor ceva de la tine, partenerul are și el cerințe, dar nimeni nu ține cont de ce vrei tu. Vei fi ca o oală sub presiune. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să te abții de la cheltuieli foarte mari. Ai nevoie doar de cele necesare, nu să arunci banii pe produse inutile.

Săgetător

Marte îți va oferi energie cât pentru zece. Dacă ultimele două luni te-au sleit, de astăzi vei fi mult mai activ și curajos. 

Capricorn

Sarcinile de la serviciu te-au obosit și vrei să te retragi măcar o zi să te relaxezi, să dormi mai mult și să meditezi mai bine la obiectivele tale. 

Vărsător

Prietenii tăi îți fac cunoștință cu o persoană interesantă și plină de entuziasm. Inițial, te va obosi, dar pe urmă vei începe s-o placi. 

Pești

Dedică ziua în întregime familiei. Ați trcut printr-o perioadă agitată. Împreună veți regăsi echilibrul. 

Mai multe articole despre: