MENIU

Ginerele şi mireasa au anulat nunta în ultima clipă. Ce s-a întâmplat apoi e impresionant

Ceea ce trebuia să fie petrecerea de nuntă a unui cuplu de americani s-a transformat într-un eveniment caritabil pentru persoanele fără adăpost.

Ceremonia de căsătorie a celor doi tineri din California ar fi trebuit să aibă loc duminică. Totuşi, cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, Kari Duane, mama miresei, a primit un telefon de la fiica ei, care o anunţa că ea şi partenerul ei au decis să anuleze totul.

Drept urmare, petrecerea ce urma să aibă loc la un hotel din Sacramento şi pentru care cuplul plătise nu mai puţin de 35.000 de dolari, a fost şi ea suspendată, scrie CBS News.

Totuşi, Kari a avut o idee impresionantă: a invitat la restaurant, pentru a se bucura de toate bunătăţile pregătite pentru nuntă, peste 90 de persoane fără adăpost.

"Chiar dacă eu şi soţul meu am fost foarte trişti pentru fiica noastră, a fost cu adevărat minunat să vedem atât de mulţi oameni acolo, bucurându-se de o masă bună", a povestit femeia.

"Sper că atunci când va privi înapoi la acest moment, fiica mea va şti că a făcut ceva bun într-o situaţie foarte grea", a adăugat ea în cele din urmă.