MENIU

Gestul unui puşti de 7 ani a impresionat poliţiştii. Se juca atunci când s-a petrecut totul

Un băieţel în vârstă de 7 ani s-a dovedit a fi o persoană extrem de corectă. După ce a găsit nu mai puţin de 8.000 de dolari la locul de joacă, copilul a ţinut morţiş să returneze banii.

Aiden se afla la locul de joacă împreună cu unchiul lui. Copilul voia să se de pe tobogan când, la un moment dat, a zărit câteva un carnet de cecuri în care se aflau nişte bani.

Fără să stea prea mult de gânduri, băieţelul în vârstă de 7 ani a luat banii şi i-a dus la bărbatul care îl însoţea. Nu mai puţin de 8.000 de dolari se aflau înăuntru, scrie NY Daily News.

Mai departe, cei doi s-au dus la Poliţie, unde au predat carnetul de cecuri, în speranţa că el va ajunge în cele din urmă la proprietar.

Aşa s-a şi întâmplat. Oamenii legii au aflat că cel care pierduse banii se numea Elias Santos. Acesta fusese la locul de joacă împreună cu copilul său şi nici măcar nu îşi dăduse seama ce se întâmplase.

"Când am fost sunat de poliţişti, am fost extrem de surprins", a mărturisit el. "Sunt foarte recunoascător, pentru că în ziua de azi mai rar întâlneşti asemenea oameni", a adăugat bărbatul.

În plus, Elias l-a recompensat pe Aiden cu 100 de euro pentru gestul său onest.

Ulterior, băieţelul a povestit că a reacţionat astfel pentru că nu demult a avut la şcoală o lecţie despre acest lucru. "Poartă-te cu ceilalţi aşa cum ai vrea ca ei să se poarte cu tine", a spus Aiden.