MENIU

Gala MTV Video Music Awards 2016. Rihanna şi Ariana Grande vor face show incendiar

Rihanna şi Ariana Grande se numără printre vedetele din industria muzicală care vor susţine microrecitaluri la gala MTV Video Music Awards 2016, ce va avea loc duminică seară, la Madison Square Garden din New York, informează Reuters, preluat de News.ro.

Beyonce a primit cele mai multe nominalizări - 11 - la ediţia din acest an a evenimentului, pentru cel mai recent album de studio al său, intitulat ”Lemonade”. 

Pe locul al doilea în topul artiştilor cu cele mai multe nominalizări se află cântăreaţa britanică Adele, care va concura la şapte categorii de premii. 

Rihanna a primit la rândul ei mai multe nominalizări, graţie colaborărilor sale cu DJ-ul Calvin Harris, la piesa ”This Is What You Came For”, şi cu rapperul Drake, la single-ul ”Work”.

Însă unul dintre cele mai aşteptate momente ale galei de duminică seară va fi acela în care Rihanna va primi Michael Jackson Video Vanguard Award - echivalentul premiului pentru întreaga carieră - şi va urca pe scenă pentru a susţine un microrecital.

Printre ceilalţi artişti de prim rang care vor urca pe scenă pentru a susţine recitaluri şi ale căror nume au fost deja confirmate de organizatori se află Britney Spears, Ariana Grande, Nicki Minaj şi Nick Jonas. 

Rapperul Kanye West, al cărui comportament la astfel de evenimente este întotdeauna greu de prevăzut, va fi prezent în sală, în primul rând din faţa scenei, şi va sta alături de soţia lui, starleta Kim Kardashian. Producătorii galei nu au precizat deocamdată dacă rapperul american va cânta pe scenă sau doar va înmâna un trofeu.

În rândul celorlalţi invitaţi de seamă ai galei se vor afla campionul olimpic de înot Michael Phelps şi echipa feminină de gimnastică artistică a Statelor Unite, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La categoria ”viodeclipul anului”, cea mai importantă din această gală, videoclipul cu mare încărcătură politică pe care Beyonce l-a lansat pentru a promova piesa ”Formation” va concura cu videoclipurile altor artişti celebri - ”Hello” (Adele), ”Hotline Bling” (Drake), ”Sorry” (Justin Bieber) şi ”Famous” (Kanye West).

MTV Video Music Awards va avea loc pe 28 august, de la ora 21.00 (ora locală), în Madison Square Garden din New York. Gala va fi transmisă live de postulde televiziune.