MENIU

Fresh Refresh. Reţetă de post: roşii umplute cu orez

Fresh Refresh vine cu preparate uşoare, de sezon pentru noi! Astăzi, roşii umplute cu orez! E timpul pentru o nouă reţetă pentru sănătatea noastră!

Bun găsit la Fresh Refresh! Vă prezentăm o nouă reţetă de post. Pentru roşiile umplute cu orez aveţi nevoie de maxim 20 de minute, cu tot cu timpul cât le lăsaţi la cuptor. Roşiile îşi păstrează proprietăţile antioxidante chiar şi după preparare. Aceste legume sunt sursă de vitamine A, B6, sau C de magneziu şi fosfor. Ele reduc şi nivelul lipidelor în sânge.

La sute de kilometri depărtare de Bucureşti se găteşte ca pe vremuri. Fresh Refresh a găsit un loc în judeţul Arad care aduice aminte de Moara cu Noroc din nuvela cu acelaşi nume scrisă acum zeci de ani de Ioan Slavici. Apa de la moară, atmosfera de acolo, bucatele şi ospitalitatea întregesc un peisaj parcă decupat din carte. Să trecem însă, la treabă! Pentru această reţetă este bine să aveţi şi un suc de roşii! Orezul se prepară şi el înainte, astfel încât, odată umplută, roşia să nu stea prea mult la cuptor.

Cu o aşa imagine de final nu putem decât să sperăm că veţi găsi timp pentru această reţetă!

Aceasta a fost rubrica Fresh Refresh de astăzi! Vă reamintesc faptul că postul Paştelului este un moment prielnic, pentur noi toţi, de curăţare trupească şi spirituală. Sunt Alexandra Păcuraru! Rămâneţi Fresh!