MENIU

Fresh Refresh. Reţetă de pizza vegetariană

Este o reţetă uşor de făcut acasă, cu ingrediente la fel de uşor de găsit şi deloc scumpe! Haideţi să aflăm împreună cum putem prepara ceva rapid, delicios, dar mai ales sănătos!

Unele studii arată că o felie-două pe săptămână poate ţuine departe anumite tipuri de cancer precum cel de colon, de gură sau de stomac şi plămâni. Licopenul din roşii, dar şi aluatul sunt antioxidanţi naturali foarte puternici, după cum spun specialiştii străini.

Roşii, ciuperci, ardei, porumb, măsline, drojdie, sare sau ulei de măsline. Sunt câteva din ingredientele de care aveţi nevoie pentru o pizza vegetariană. Usturoiul sau un alt condiment uşor mai exotic precum oregano ar trebui să fie nelipsite. Mai aveţi nevoie de un blat pe care să pregătiţi aluatul şi de un cuptor bine încins.

Coacerea mai îndelungată şi la temperaturi mai înalte ar creşte conţinutul de antioxidanti din aluat, mai ales la cel făcut din grâu integral, după cum susţin specialiştii citaţi de gândul.info. Studiile de acest gen sunt făcute în căutarea de soluţii pentru mâncăruri pe cât de guatsoase, pe atât de sănătoase. Iar pizza pare să fie o formulă de succes!

Mai multe articole despre:
ingrediente fresh refresh pizza vegetariană